Ήρθαν από τη Βουλγαρία φορτωμένοι με λαθραία ποτά

Μέσα σε λίγη ώρα, καταγράφηκαν δυο περιστατικά λαθραίας εισαγωγής αλκοολούχων ποτών από επιτήδειους που τα αγόρασαν φθηνά στη γειτονική Βουλγαρία για να τα πουλήσουν σε… ελληνικές τιμές σε νυχτερινά κέντρα της Κομοτηνής και του Έβρου.

Στην πρώτη περίπτωση, οι τρεις Έλληνες λαθρέμποροιηλικίας 43, 29 και 24 χρόνων στάθηκαν άτυχοι γιατί έπεσαν σε μπλόκο ελέγχων της Δίωξης Ναρκωτικώνστην Κομοτηνή. Σε έλεγχο που έκανανοι αστυνομικοί στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρήκαν κρυμμένες 42 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών για τις οποίες δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Έτσι, τα μπουκάλια κατασχέθηκαν καιοι επιβάτες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκανστην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόποσυνελήφθηαπό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου ένας 28χρονος Βούλγαρος, που είχε φτάσει σε χωριό του Έβρου από την πατρίδα του έχοντας μέσαστο Ι.Χ. αυτοκίνητό του36 φιάλες αλκοολούχων ποτών χωρίς τις ενδεικτικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης. Ο αλλοδαπόςοδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας για τα περαιτέρω.

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ