«Ήταν μάστορας»: Ο Μουτσινάς αποκαλύπτει την πρώτη φορά που έκανε σεξ

Πιπεράτες αποκαλύψεις για την πρώτη φορά που γνώρισε τον κόσμο του σεξ έκανε μιλώντας σε εβδομαδαίο περιοδικό ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Δέστε τους» περιέγραψε στο περιοδικό «ΟΚ» την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία στην ηλικία των 19 χρόνων.

«Ήταν στα 19 μου χρόνια με μία συνάδελφο μου ηθοποιό, που ήταν τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη μου. Εγώ τότε σπούδαζα σκηνοθεσία τηλεόρασης και παράλληλα ήμουν σε μία θεατρική ομάδα που ανέβαζε μία παράσταση για παιδιά. Εκείνη, λόγω και της διαφοράς ηλικίας, ήταν ουσιαστικά ο «μάστορας» της υπόθεσης γιατί εγώ δεν ήξερα πού πάνε τα τέσσερα. Ύστερα από αυτό θεωρούσα ότι είμαι ένας άλλος άνθρωπος. Περπατούσα στον δρόμο και νόμιζα ότι ήταν γραμμένη στο κούτελο μου η φράση: «Αυτός έχει κάνει σεξ». Ήμουν σίγουρος ότι όλος ο κόσμος το είχε καταλάβει.

Ακόμα και τώρα, που δεν είμαι πια 19, ντρέπομαι αφόρητα να κάνω το πρώτο βήμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να τολμήσω να πλησιάσω άνθρωπο, αν δεν είμαι απολύτως σίγουρος ότι δεν θα ακούσω «όχι». Μπορεί να είμαι κοινωνικός να δείχνω εξωστρεφής, παρόλο που δεν είμαι και τόσο, αλλά δεν ξέρω καν να φλερτάρω και όσες φορές το επιχείρησα ξέρω ότι δεν το έκανα καλά. Αυτό που βλέπω στις ταινίες που πηγαίνει ο άλλος σε ένα μπαρ, βλέπει μία που του αρέσει και πάει και της πιάνει κατευθείαν την κουβέντα, δεν το έχω κάνει ποτέ. Δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση. Μπορώ να σου διηγηθώ άπειρα περιστατικά, που έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι μέχρι να φύγω από το μπαρ θα έχω αλλάξει έστω μία κουβέντα με το πρόσωπο που με ενδιαφέρει, και περνάει η νύχτα και δεν έχω βγάλει μιλιά. Ή το ακόμη χειρότερο, να πω ένα αστείο, γιατί έχω μεγαλύτερη ευκολία να κάνω χιούμορ, και τελικά να με δει ως φίλο».

Πηγή: KoolNews.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ