Σοκ στην Αργεντινή: Θετοί γονείς κρατούσαν «φυλακισμένη» για 9 χρόνια 15χρονη

Βρέθηκε σε άθλια κατάσταση, αφού ζύγιζε μόνο 20 κιλά

Είναι μόλις 15 ετών κι όμως, εννέα χρόνια από τη ζωή της τα πέρασε «φυλακισμένη» σε ένα γκαράζ από τους θετούς της γονείς.

Συγκλονισμένοι οι αστυνομικοί οι οποίοι συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης της κοπέλας στο Μπουένος Άιρες βρήκαν το 15χρονο κορίτσι σε άθλια κατάσταση, αφού ζύγιζε μόνο 20 κιλά.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στους αστυνομικούς, οι γονείς-τέρατα της έδιναν μόνο λίγο ψωμί και λίγο νερό κάθε μέρα, όλο αυτά τα χρόνια.

Η μόνη της συντροφιά ήταν ένας σκύλος και μια μαϊμού, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι την χτυπούσαν με μια ζώνη κάθε φορά που επιχειρούσε να φάει τα αποφάγια από την τροφή που έριχναν στα ζώα.

Όπως έγινε γνωστό, ο εντοπισμός της έγινε έπειτα από επικοινωνία που είχε μια από τις αδερφές της με τις αρχές. Η πραγματική της οικογένεια δεν είχε ενδιαφερθεί ποτέ για εκείνη όμως η αδερφή της πρόσφατα ενηλικιώθηκε και κίνησε τις διαδικασίες για να σώσει την έφηβη, όταν έμαθε κάτω από ποιες συνθήκες ζούσε.

Οι θετοί γονείς της 15χρονης συνελήφθησαν, ενώ το κορίτσι το οποίο νοσηλεύεται τώρα σε νοσοκομείο, είπε ότι είχε βγει έξω από το γκαράζ μόνο δυο φορές όλα αυτά τα χρόνια.

Πηγή: BBC

Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ