Διακινούσαν μεγάλες ποσότητες χασίς στις Σέρρες

Σε έρευνα στο σπίτι των δυο διακινητών ηλικίας 46 και 34 χρόνων κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη 770 γραμμαρίων -Σε έρευνα στο σπίτι του 46χρονου βρέθηκαν άλλες τέσσερις συσκευασίες με κάνναβη τεσσάρων κιλών και 44 γραμμαρίων

Στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών έπεσαν δυο Έλληνες που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες χασίς στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν κάτι λιγότερο από πέντε κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Αρχικά έγινε έρευνα στο σπίτι των δυο διακινητών ηλικίας 46 και 34 χρόνων σε χωριό των Σερρών, όπου κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 770 γραμμαρίων. Στη συνέχεια, έγινε έρευνα στο σπίτι του 46χρονου, όπου βρέθηκαν άλλες τέσσερις συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 44 γραμμαρίων, μαζί με φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων τρία από τα οποία πολεμικά!

Οι δράστες, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν ακόμη ένα αυτοκίνητο, τρία κινητά και 100 ευρώ, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κατοχή, αγορά και πώληση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ