Λιβαδειά: Είχαν μαζί τους χασίς και τσιγαριλίκια

Οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο στο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες ηλικίας 36 και 30 χρόνων, ανακάλυψαν τα δύο αυτοσχέδια τσιγάρα με καπνό αναμεμειγμένο με χασίς, αλλά και μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη 102,2 γραμμαρίων

Δεν πρόλαβαν να καπνίσουν τα δυο τσιγαριλίκια που είχαν μαζί τους οι επιβάτες ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου το οποίο ακινητοποίησαν για να το ελέγξουν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στη Λιβαδειά. Όπως αποδείχθηκε, μάλιστα, διακινούσαν ναρκωτικά στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο στο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες ηλικίας 36 και 30 χρόνων, ανακάλυψαν τα δύο αυτοσχέδια τσιγάρα με καπνό αναμεμειγμένο με χασίς, αλλά και μια αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 102,2 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο των δραστών, οι οποίοι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ