Δημοσιογράφος καταγγέλλει: Ο Πιστόριους έκανε μαθήματα υποκριτικής πριν τη δίκη

Η πρώην αρθογράφος της εφημερίδας South African Sunday Times, Τζάνι Άλαν, απηύθυνε την κατηγορία με ανοιχτή επιστολή προς τον Νοτιοαφρικανό παραολυμπιονίκη

Μια καταγγελία που αν αληθεύει επιβαρύνει σημαντικά τη θέση του Όσκαρ Πιστόριους στην εν εξελίξει δίκη για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ, έκανε με ανοιχτή επιστολή προς τον Νοτιοαφρικανό παραολυμπιονίκη η πρώην αρθρογράφος της εφημερίδας South African Sunday Times.

Η Τζάνι Άλαν επικαλούμενη «αξιόπιστες πηγές» υποστηρίζει ότι ο Πιστόριους έκανε μαθήματα υποκριτικής από διάσημο νοτιοαφρικανό ηθοποιό και φίλο του.

Λίγες ημέρες νωρίτερα αντίστοιχα υπονοούμενα είχε αφήσει η μητέρα της Στέενκαμπ, Τζουν, λέγοντας ότι ο Όσκαρ μπορεί να «παίζει».

«Το γνωρίζω από αξιόπιστη πηγή ότι παρακολουθείς μαθήματα υποκριτικής για τις ημέρες σου στο δικαστήριο. Ο δάσκαλός σου έχει ένα πολύ δύσκολο έργο. Όσκαρ είσαι ο τελευταίος από μια σειρά ψεύτικων ηρώων. Όπως και τόσοι άλλοι στο παρελθόν, πρόδωσες τους ανθρώπους σου και απογοήτευσες τους οπαδούς σου» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Άλαν στην επιστολή της. 

Η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει εκ νέου στις 5 Μαΐου.

Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ