Η μοναξιά της κορυφής – Η κακοποιημένη Βανέσα Μέι τα λέει έξω από τα δόντια

Σοκάρει η τελευταία συνέντευξη της Βανέσα Μέι καθώς η διάσημη βιρτουόζος του βιολιού αποκάλυψε τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και την κακοποίηση που βίωνε από την ίδια της την μητέρα.

Μιλώντας στην εφημερίδα Daily Mail, η Βανέσα αποκάλυψε ότι έχει να μιλήσει με την μητέρα της πάνω από δέκα χρόνια και ξαφνιάστηκε όταν της έστειλε μήνυμα για να της ευχηθεί καλή επιτυχία λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι.

Η Μέι δεν έμεινε μόνο εκεί και εξήγησε και τους λόγους που δεν μιλάει με την μητέρα της. Η 35χρονη υποστήριξε ότι την χτυπούσε και την ανάγκαζε να προσκυνά για να ζητήσει συγχώρεση λόγω… βιολιού!

Η Πάμελα Ταν Νίκολσον, μητέρα της Μέι, ήταν τόσο αυταρχική που δεν της επέτρεπε να βγαίνει από το σπίτι. Η Βανέσα απέκτησε κάποια επαφή με τον κόσμο σε ηλικία 20 ετών! ««Είχα βρεθεί μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους στη σκηνή και σε εκατομμύρια τηλεθεατές, αλλά δεν ήξερα πώς να περάσω απέναντι το δρόμο», δήλωσε η διάσημη βιρτουόζος του βιολιού γελώντας τώρα πια.

«Δεν έστρωνα ποτέ το κρεβάτι μου, δεν έφτιαχνα το πρωινό μου, δεν περπατούσα μόνη μου στο δρόμο. Όλα ήταν έτσι σχεδιασμένα ώστε να επικεντρωθώ στην καριέρα μου στο βιολί. Μπορεί κάποιος να με πει είτε κακομαθημένη, είτε παγιδευμένη».

Στη συνέχεια η Βανέσα προχώρησε στα ενδότερα της σχέσης της με την μητέρα της αποκαλύπτοντας και ένα από τα μελανότερα σημεία της παιδικής της ηλικίας. Η Πάμελα την χτυπούσε συχνά στο πρόσωπο και την ανάγκαζε να γονατίζει μπροστά της ενώ ταυτόχρονα της τραβούσε τα αυτιά, και όλα αυτά για να την συγχωρέσει η ίδια της η μητέρα.

Η Βανέσα Μέι από τα 21 της αποφάσισε να μην ξαναμιλήσει στη μητέρα της και να την «απολύσει» από μάνατζερ. Το μήνυμα που της έστειλε στους Ολυμπιακούς αγώνες ήταν η πρώτη επικοινωνία τους από τότε.

vanessa-mae-570

 

Πηγή: KoolNews.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ