Ρωσία: Ο εθνικιστής Ζιρινόφσκι απείλησε έγκυο δημοσιογράφο με βιασμό

Ζήτησε από δύο βοηθούς του να της πιάσουν τα χέρια και να τη βιάσουν «βίαια» – H δημοσιογράφος του RT νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ

Ξεπέρασε κάθε όριο ο γνωστός για τις εκρήξεις του ρώσος εθνικιστής πολιτικός Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Όταν η δημοσιογράφος Στέλα Ντουμποβίτσκαγια του απηύθυν ερώτηση για το αν πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις κατά της Ουκρανίας, ο Ζιρινόφσκι εξερράγη και όχι μόνο επιτέθηκε φραστικά εναντίον της αλλά ζήτησε από τους βοηθούς του να την πιάσουν και να την βιάσουν «βίαια» παρά το γεγονός ότι η Ντουμποβίτσκαγια είναι έξι μηνών έγκυος!

Τότε παρενέβη ένας άνδρας δημοσιογράφος και ρώτησε τον Ζιρινόφκσι: Είναι έγκυος γιατί της επιτίθεστε;

Η επέμβαση αυτή προκάλεσε νέα έκρηξη του Ζιρινόφσκι που έσπρωξε τους βοηθούς του λέγοντας τους: «Πηγαίντε και φιλίστε την. Πιάστε την». Τότε ένας από τους δύο ακούμπησε τη δημοσιογράφο προκαλώντας την παρέμβαση άλλης δημοσιογράφου, της Γιούλιας Τσουτσάλοβα που είπε στον Ζιρινόφσκι: «Αυτό είναι εξευτελιστικό, τι κάνετε εκεί;» για να εισπράξει την απάντηση του εθνικιστή πολιτικού: «Τι δουλειά έχεις εσύ να επεμβαίνεις, είσαι λεσβία; Φύγε από εδώ».

Αποτέλεσμα όλης αυτής της έντασης ήταν η Ντουμποβίτσκαγια να οδηγηθεί σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο ενώ  το θέμα έχει φτάσει και στη ρωσική Δούμα καθώς επιλήφθηκε η επιτροπή ηθικής. Παράλληλα το κανάλι Russia Today στο οποίο εργάζεται η Ντουμποβίτσκαγια θα κινηθεί νομικά κατά του Ζιρινόφσκι. «Λόγω του αισχρού περιστατικού στη ρωσική δούμα, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε όλες τις νομικές μας επιλογές για να τιμωρήσουμε όσο το δυνατόν πιο αυστηρά τον κ. Ζιρινόφσκι στα πλαίσια του νόμου».

Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ