Οι πιο συγκλονιστικές φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί ποτέ

Χαρά, λύπη, πόνος, αγωνία, αγάπη, οδυρμός και όλα τα συναισθήματα αποτυπωμένα σε εξήντα φωτογραφίες που σίγουρα θα σας συγκινήσουν.

Η Clara Gantt περίμενε πάνω από εξήντα χρόνια για να ανταμώσει με τον άνδρα της, ο οποίος ήταν αγνοούμενος από τον πόλεμο της Κορέας. Δάκρυα και σπαραγμός τη στιγμή που αντικρίζει το φέρετρό του, βάζοντας παράλληλα το οριστικό σημείο στίξης στην αναμονή της, Andrew Renneisen. 

Έντρομοι οι επιβάτες ενός λεωφορείου στην Κίνα προσπαθούν να σώσουν μια κοπέλα που μόλις έκοψε τις φλέβες της, scnews.com

Κόσοβο, πόλεμος. Ο μπαμπάς περνάει το μωρό στους παππούδες του μέσα από τα συρματοπλέγματα. Η καινούργια ζωή σε ένα περιβάλλον γεμάτο θάνατο, Carol Guzy..

Μια δεκάχρονη κοπέλα από την Υεμένη, χαίρεται την ελευθερία της, αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον σύζυγό της. Ο παραλογισμός σε όλο το μεγαλείο του, Stephanie Sinclair

Μετά από μια εγχείρηση καρδιάς η οποία κράτησε πάνω από 23 ώρες, ο γιατρός Religa εξουθενωμένος ποζάρει, την ίδια στιγμή που η βοηθός του κοιμάται στη γωνία. Όλα αυτά το 1987 από τον φακό του J. Steinferld για το National Geographic.. 

Ο ασθενής επέζησε και καμαρώνει στον φακό, κρατώντας την φωτογραφία του από το τέλος της εγχείρησης καρδιάς στην οποία είχε υποβληθεί, η οποία είχε κρατήσει πάνω από 23 ώρες. 

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο peoplegreece.com

Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ