Πάτρα: «Ξήλωσαν» αυτόματο πωλητή και τον πήραν μαζί τους!

Δυο άνδρες βγήκαν από το όχημά τους, έδεσαν με ιμάντες το μηχάνημα και το τράβηξαν «ξηλώνοντάς» το από τη βάση του. Το φόρτωσαν στην καρότσα και έγιναν… καπνός

Μεθοδολογία ανάλογη με αυτή των συμμοριών που έκλεβαν παλιότερα τα ΑΤΜ τραπεζών χρησιμοποίησαν δυο άγνωστοι για να «ξηλώσουν» από τη θέση του έναν ολόκληρο… αυτόματο πωλητή από ένα πρατήριο καυσίμων στην Πάτρα.

Οι δράστες είχαν μελετήσει προσεκτικά τις κινήσεις τους και είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους για να μην καταγράψουν τα χαρακτηριστικά τους οι κάμερες κλειστού κυκλώματος του πρατηρίου, που βρίσκεται έξω από μεγάλο σούπερ μάρκετ στην Ακτή Δυμαίων. Το μόνο που καταγράφηκε, ήταν το κόκκινο αγροτικό αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν στις 2.30 τα ξημερώματα της Τρίτης στο βενζινάδικο, χωρίς όμως να φαίνονται οι πινακίδες του.

Οι δυο άνδρες βγήκαν από το φορτηγάκι, έδεσαν με ιμάντες το μηχάνημα και το τράβηξαν με το όχημα «ξηλώνοντάς» το από τη βάση του. Το φόρτωσαν στην καρότσα και έγιναν καπνός. Σύμφωνα με τον διευθυντή του υποκαταστήματος που κατήγγειλε την κλοπή στην Αστυνομία, το μηχάνημα περιείχε περίπου 3.000 ευρώ.

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ