Έρχονται καταιγίδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Διαβάστε αναλυτικά τον καιρό για όλη την επικράτεια

Άστατος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή με σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια, ενώ θα σημειωθεί και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση θα σημειωθεί το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
 
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοανατολικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα ορεινά, θα χαρακτηρίσουν τον καιρό στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη. Βελτίωση θα παρατηρηθεί από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών και σποραδικών καταιγίδων στα ορεινά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νοτιά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση θα σημειωθεί από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νοτιά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
 
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
 
Τέλος, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι. Στα νοτιά δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ