Γαλλία: «Ντεκολτέ τέλος» λέει η Σεγκολέν Ρουαγιάλ στις εργαζόμενες του υπ. Οικολογίας

Η νέα υπουργός Οικολογίας και πρώην σύντροφος του Ολάντ φέρεται να επιβάλλει αυστηρό dress code μέσα στο υπουργείο – Η ίδια διαψεύδει και κάνει λόγο για «ανυπόστατες φήμες»

Ντεκολτέ τέλος! Αυτό φέρεται να είπε στις εργαζόμενες του υπουργείου Οικολογίας, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Ενέργειας, η Σεγκολέν Ρουαγιάλ αν και η ίδια έσπευσε να διαψεύσει δημοσίευμα του περιοδικού «Le Point», σύμφωνα με το οποίο, η επί 30 χρόνια σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ διεμήνυσε στον γυναικείο πληθυσμό να μην αφήνει έκθετο το μπούστο του.

Τις τελευταίες ώρες, τα γαλλικά ΜΜΕ αναδημοσιεύουν άρθρο του «Le Point» το οποίο επικαλείται πηγές του υπουργείο που έχει αναλάβει η Σεγκολέν, και σύμφωνα με το οποίο, η μητέρα των τεσσάρων παιδιών του Ολάντ λειτουργεί ως… κέρβερος κάνοντας το βίο αβίωτο ειδικά στις γυναίκες. Όχι μόνο τις προειδοποίησε ότι θα πρέπει να σέβονται την θέση τους και να ντύνονται σεμνά και ταπεινά, αλλά ζήτησε απ΄όλους τους εργαζόμενους να κάθονται… σούζα όταν είναι παρούσα.

«Πρόκειται για ανυπόστατες φήμες», τόνισε πριν από λίγο στο Τwitter η Σοσιαλίστρια υπουργός βλέποντας το θέμα να έχει λάβει διαστάσεις και η ίδια να εγκαλείται για αναχρονιστικές πρακτικές. To γαλλικό περιοδικό σχολιάζει επίσης την εντολή που έδωσε στο προσωπικό του υπουργείου που δείχνει τον αυταρχισμό της. «Θα πρέπει όλοι να σηκώνονται, αν είναι καθιστοί, στο διάβα της, διαφορετικά…».  

Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ