Βίντεο: Ο οργασμός την έστειλε εσπευσμένα στο… νοσοκομείο!

Διήρκεσε περισσότερες από δύο ώρες

Μπορεί ο γυναικείος οργασμός να διαρκεί συνήθως περίπου 30 δευτερόλεπτα, ωστόσο, η εξουθενωμένη κυρία που απεικονίζεται στο παρακάτω βίντεο υπέφερε από ιδιαίτερα, έντονη διέγερση των γεννητικών της οργάνων για περισσότερες από δύο ώρες, γεγονός που την «έστειλε» εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Κι όμως, οι γιατροί χρειάστηκε να χορηγήσουν το ηρεμιστικό χάπι «Βάλιουμ» στη νιόπαντρη γυναίκα, προκειμένου να ηρεμήσει, ενώ έμειναν με το στόμα ανοιχτό με το πρόβλημα της, αφού επρόκειτο για ένα κάτι που δεν είχαν αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

Η ιστορία της γυναίκας έγινε όμως γνωστή από τον ίδιο τον σύζυγό της κι όχι από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε αφού ανάρτησε το βίντεο από τη νοσηλεία της γυναίκας του στο YouTube.

Η ίδια είπε πως τα πρώτα δέκα λεπτά του οργασμού ένιωθε «απίστευτα», ωστόσο, καθώς ο χρόνος περνούσε, ένιωθε εξαντλημένη και τρομαγμένη και πλέον δηλώνει απλά… ντροπιασμένη.

Πάντως, ο σύζυγός της αποκάλυψε ότι ήταν εκείνη που του ζήτησε να τραβήξει σε βίντεο την «περιπέτειά» της και να την «ανεβάσει» στο Διαδίκτυο…

Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ