Γιατί χώρισαν οι δρόμοι ΣΚΑΪ-Ευαγγελάτου

Η επίσημη εκδοχή έχει να κάνει με την περικοπή της διάρκειας της εκπομπής του – Συνέβαλε και η ένταση στις σχέσεις του με τον Σταμάτη Μαλέλη

Η κορυφή του παγόβουνου φαίνεται ότι ήταν, τελικά, η απόφαση της διοίκησης του ΣΚΑΪ να περικόψει σε μια ώρα την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου αποτελώντας την αφορμή για το διαζύγιο των δύο πλευρών που ανακοινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο βαθύτερος λόγος έχει να κάνει με τη διάσταση απόψεων που υπήρχε ανάμεσα στον γνωστό δημοσιογράφο και τον άμεσα προϊστάμενό του, τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, Σταμάτη Μαλέλη.

Ως επίσημη, πάντως, δικαιολογία – σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Νίκος Ευαγγελάτος με προσωπική δήλωσή του – ήταν το γεγονός ότι του ανακοινώθηκε ότι «για την προεκλογική περίοδο αποφασίστηκε να περικοπεί κατά το ήμισυ η εκπομπή που παρουσιάζω και να αντικατασταθεί από άλλη πολιτική εκπομπή».

Δημοσιογραφικά πηγαδάκια που επικαλείται η εφημερίδα Espresso, υποστηρίζουν ότι τη σχέση ΣΚΑΪ-Ευαγγελάτου επιβάρυναν και τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής «ΣΚΑΪ στις 6».

Άλλες πηγές, πάλι, προσθέτουν και τη διαφορετική γραμμή που εμφάνιζε η εκπομπή του Ευαγγελάτου σε σχέση με αυτή του σταθμού του Φαλήρου.

Στη θέση της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου θα αρχίσει από τη Δευτέρα να μεταδίδεται εκπομπή που θα παρουσιάζει ο δημοσιογράφος, Σπύρος Μάλλης.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ