Νεπάλ: Παγιδευμένοι εργάτες σε σήραγγα

Οι άνθρωποι αυτοί ανήκαν σε συνεργείο που εκτελεί έργα στην σήραγγα, η οποία διανοίγεται κατά μήκος της πλαγιάς ενός λόφου στην περιοχή Κάσκι

Περίπου 16 εργάτες έχουν παγιδευτεί σε μια σήραγγα, η οποία κατέρρευσε έπειτα από κατολίσθηση που σημειώθηκε στη δυτική περιφέρεια του Νεπάλ, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 250 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα Κατμαντού, μετέδωσαν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι άνθρωποι αυτοί ανήκαν σε συνεργείο που εκτελεί έργα στην σήραγγα, η οποία διανοίγεται κατά μήκος της πλαγιάς ενός λόφου στην περιοχή Κάσκι, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Kantipur TV.

«Είδα μικρές πέτρες που άρχιζαν να πέφτουν από ψηλά στον λόφο και σύντομα μεγαλύτερες που έπεφταν και προκάλεσαν την κατολίσθηση», δήλωσε ένας εργάτης που βρισκόταν εκεί.

Περίπου 13 από τους εργάτες που έχουν παγιδευτεί στην σήραγγα κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τα σωστικά συνεργεία. Αγνοείται η τύχη άλλων τουλάχιστον τριών.

Τα σωστικά συνεργεία έχουν εισαγάγει έναν αγωγό οξυγόνου στην σήραγγα, ενώ στην επιχείρηση διάσωσης χρησιμοποιούνται και σκαπτικά μηχανήματα.

Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ