Ρέθυμνο:Τι είπε στον ανακριτή ο 40χρονος που έριξε τη θανάσιμη μπαλωθιά το Πάσχα

Ανέλαβε 100% την ευθύνη, λέγοντας πως πρόκειται για μία τραγωδία και ουσιαστικά δεν προέβαλε ισχυρισμούς υπεράσπισης

Προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Ρεθύμνου κρίθηκε ο 40χρονος από τα Μυριοκέφαλα, ο οποίος ανήμερα του Πάσχα, παίζοντας άσκοπους πυροβολισμούς σε πασχαλινό γλέντι, σκότωσε τον 25χρονο Γιώργο Γυπαράκη και τραυμάτισε έναν 23χρονο.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο κατηγορούμενος, συνοδευόμενος και από το δικηγόρο του, Γιώργο Κομισόπουλο, οδηγήθηκε την Παρασκευή ενώπιον του ανακριτή, όπου επανέλαβε ό,τι είχε πει εξ αρχής, μετά τη σύλληψη του, και στους αστυνομικούς. 

Συντετριμμένος από το γεγονός, ανέλαβε 100% την ευθύνη, λέγοντας πως πρόκειται για μία τραγωδία και ουσιαστικά δεν προέβαλε ισχυρισμούς υπεράσπισης.

Μάλιστα, η διαδικασία της απολογίας ήταν εξαιρετικά σύντομη, αφού οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου μετά τις 9 το πρωί και σε μισή ώρα περίπου είχε ολοκληρωθεί.
 
Να σημειωθεί πως ο 40χρονος που έβγαλε το όπλο και έριξε της μπαλωθιές που οδήγησαν στην τραγωδία και όπως προέκυψε βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ