Τέξας: Γυναίκα δάγκωσε σκύλο!

Το εξαγριωμένο τετράποδο επιτέθηκε στην δίχρονη κόρη της 34χρονης Τζόαν Άλμπς και εκείνη χρησιμοποίησε κάθε τρόπο για να μπορέσει να την γλυτώσει από τα δόντια του

Προκειμένου να σώσει τη δίχρονη κόρη της από την επίθεση που δέχτηκε από ένα τεριέ πίτμπουλ, η 34χρονη Τζόαν Αλμπς από το Άλβιν του Τέξας δάγκωσε το αυτί του σκύλου, ενώ τον γρονθοκοπούσε αλλεπάλληλα στο στόμα προκειμένου να αφήσει από τα δόντια του την μικρή.

Η μικρή Τσέλσι βρισκόταν για διακοπές με την οικογένεια της στην περιοχή McKenzi Plass οπού εκεί δέχθηκε επίθεση από το σκύλο του γείτονα που βρισκόταν κοντά στο σπίτι τους. 

«Ο σκύλος ήρθε αρχικά πάνω της και ήταν λίγο περίεργος. Την μύριζε και την τριγύριζε αλλά δε σκεφτήκαμε ποτέ ότι θα επιτεθεί. Αυτό το έκανε μάλλον επειδή οσμίστηκε την μυρωδιά του δικού μας σκύλου πάνω της», δήλωσε ο πατέρας της μικρής σε τοπικά κανάλια. 

Δεδομένου ότι το σκυλί επιτέθηκε την κόρη της, η Άλμπς  αντέδρασε αστραπιαία, γρονθοκοπώντας αρχικά το σκυλί και στη συνέχεια δαγκώνοντας το αυτί του. 

Οι γείτονες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό κάλεσαν την αστυνομία η οποία έφτασε μετά από λίγη ώρα. Ένας αστυνομικός πυροβόλησε μάλιστα εναντίον του εξαγριωμένου σκύλου, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει. Τελικά το τεριέ πίτμπουλ οδηγήθηκε για ευθανασία.

Η μικρή Τσέλσι αναρρώνει ακόμα σε νοσοκομείο της περιοχής, με τις ουλές και τα σημάδια στο πρόσωπο και το λαιμό της να είναι εμφανή. Εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων, οι γιατροί είπαν  στην οικογένεια της μικρής να την προστατέψουν από την έκθεση στον ήλιο για περίπου ένα χρόνο.

Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ