Απίστευτο χάος στην Εθνική Οδό με το κομβόι των οπαδών του ΠΑΟΚ

Ολονύκτια ταλαιπωρία εκατοντάδων οδηγών – Έκλεισε η Εθνική στα διόδια των Αφιδνών για 4 ώρες – Μποτιλιαρίσματα και εκνευρισμός και στους γύρω από το ΟΑΚΑ δρόμους 

Το απόλυτο κυκλοφοριακό χάος έφερε η «κάθοδος» των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ, με αφορμή το μεγάλο ματς για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Το κομβόι των πούλμαν που ταξίδευε όλο το βράδυ από την Θεσσαλονίκη μπλόκαρε την Εθνική Οδό, με αποτέλεσμα όσοι ταξιδιώτες κινούνταν κατά μήκος της να αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα. Το πρόβλημα κορυφώθηκε νωρίς το πρωί, όταν τα πούλμαν έφτασαν στο σταθμό διοδίων των Αφιδνών και παρέμειναν εκεί σταματημένα για να οδηγηθούν κατά ομάδες στο ΟΑΚΑ. Ο δρόμος έκλεισε και η Τροχαία αναγκάστηκε να κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας από τις παρόδους της Εθνικής με αποτέλεσμα οι οδηγοί να μποτιλιαριστούν για πολλές ώρες στους στενούς δρόμους. Η ίδια εικόνα ταλαιπωρίας επικρατεί και στους γύρω από το ΟΑΚΑ δρόμους, αλλά και στη λεωφόρο Κηφισίας, όπου η αστυνομία έχει πάρει έκτακτα μέτρα για τον αγώνα και επί της ουσίας έχει διακόψει την κυκλοφορία. Η εικόνα αυτή εκνεύρισε πάρα πολλούς οδηγούς, οι οποίοι ήθελαν να μετακινηθούν απλά για να κάνουν τη δουλειά τους. Η ίδια εικόνα αναμένεται να παρουσιαστεί και το βράδυ, αμέσως μετά τη λήξη του τελικού, όταν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα ακολουθήσουν την αντίστροφη πορεία για να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη. Η κυκλοφορία στα διόδια των Αφιδνών αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 4 μετά το μεσημέρι.

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ