Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στην Πάτρα

Πολλοί από τους συλληφθέντες είναι γνωστοί στις αστυνομικές αρχές, καθώς έχουν απασχολήσει και παλαιότερα για την παράνομη δράση τους

Με χειροπέδες κατέληξαν επτά άτομα στην Πάτρα, για διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή. Τα μέλη της σπείρας, “άνοιγαν” ανασφάλιστες πόρτες με ταυτότητες, κάρτες και τραπουλόχαρτα…
Στην εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών προχώρησε χθες η αστυνομία. Η αστυνομία έφτασε στη σύλληψη επτά μελών της σπείρας –έξι γυναίκες και ένας άνδρας- μετά το τελευταίο τους «χτύπημα» σε σπίτι στην περιοχή της Παγώνας.

Σύμφωνα με το patrastimes, οι γυναίκες της ομάδας έμπαιναν σε σπίτια με ανασφάλιστες πόρτες χρησιμοποιώντας ταυτότητες, κάρτες ή ακόμα και τραπουλόχαρτα, και άρπαζαν κοσμήματα, χρήματα και κινητά. Ο άνδρας της σπείρας περίμενε τις γυναίκες σε αυτοκίνητο, στο οποίο επιβιβάζονταν μετά τη διάρρηξη και εξαφανίζονταν.

Η σπείρα των ρομά φέρεται να έχει διαπράξει 13 κλοπές το τελευταίο διάστημα σε σπίτια στις περιοχές της Αρόης, των Συνόρων και των Ταμπαχάνων, ενώ πολλοί από τους συλληφθέντες είναι γνωστοί στις αστυνομικές αρχές, καθώς έχουν απασχολήσει και παλαιότερα για την παράνομη δράση τους.

Η αστυνομία έφτασε στην σύλληψή τους μετά την τελευταία διάρρηξη που πραγματοποίησαν χθες το πρωί σε οικία στην περιοχή της Παγώνας, όπου έγιναν γρήγορα αντιληπτοί, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα αστυνομικοί να καταφέρουν να τους συλλάβουν.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ