Ομπάμα: Μετανιώνω που δεν πέρασα πολύ χρόνο με τη μητέρα μου

Συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία του Αμερικανού προέδρου στη Μαλαισία

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, στη Μαλαισία, πραγματοποίησε ομιλία στο Πανεπιστήμιο του Μαλάγια στην Κουάλα Λουμπούρ.

Μιλώντας στους φοιτητές, ο Ομπάμα μίλησε για την απώλεια της μητέρας του και δήλωσε πως μετανιώνει που δεν πέρασε πολύ χρόνο μαζί της.

«Συνειδητοποίησα ότι υπήρξε ένα χρονικό διάστημα από όταν ήμουν 20 ετών ως τα 30 μου, όπου ήμουν πολύ απασχολημένος με τη ζωή μου και δεν επικοινωνούσα πάντα μαζί της, δε την ρωτούσα πώς ήταν και τι έκανε. Ξέρετε, ήμουν καλός και της τηλεφωνούσα και της έγραφα πότε-πότε», είπε ο Ομπάμα.

Η μητέρα του, Στάνλει Αν Ντάναμ, έχασε τη ζωή της το 1995 έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, λίγες εβδομάδες πριν τα 53α γενέθλιά της.

«Αντιλήφθηκα ότι δεν περνούσα αρκετό χρόνο μαζί της και δε μάθαινα τι σκέφτεται. Βέβαια, αυτό είναι φυσικό για τους νέους. Μεγαλώνοντας γίνεσαι πιο ανεξάρτητος, αλλά σε όσους δεν έχουν τηλεφωνήσει στους δικούς τους τελευταία, θα έλεγα ότι αυτό είναι κάτι για το οποίο θα μετανιώσουν», ολοκλήρωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ