Η συγγραφέας του «Χάρι Πότερ» έχει φετίχ με τις γόβες στιλέτο…

Η γραφή της J.K. Rowling θεωρείται πιο αιχμηρή και από ξίφος, το μυαλό της αναμφίβολα κοφτερό και το φετίχ της, οι ψηλοτάκουνες γόβες…

Η 48χρονη Βρετανίδα συγγραφέας του αγαπημένου Χάρι Πότερ, η J.K. Rowling, εξομολογήθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή Woman’s Hour, στο Radio 4 την αδυναμία που έχει στις γόβες στιλέτο. «Όσο πιο ψηλές είναι οι γόβες που φοράω, τόσο το καλύτερο», δήλωσε η γοητευτική συγγραφέας, που πολλές φορές σε επίσημες βραβεύσεις των βιβλίων της, αλλά και σε επίσκεψή της στη Βρετανική πρωθυπουργική κατοικία, δεν παραλείπει να φορά τις χρυσαφί ή τις ασημί Louboutin γόβες της.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής που την φιλοξένησε η J.K. Rowling προσπάθησε να εξηγήσει γιατί ειδικά τα παπούτσια αποτελούν φετίχ για κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από μόρφωση, εργασία και προέλευση και σημείωσε ότι τα παπούτσια έχουν μεγάλη δυναμική και συχνά είναι οι πρωταγωνιστές σε μύθους, ιστορίες και παραμύθια.

Η συγγραφέας δήλωσε ότι έχει εμμονή με τις ψηλοτάκουνες γόβες αλλά όταν βγαίνει για μια βόλτα με το σκύλο της τότε θα επιλέξει ένα ζευγάρι ίσιες μπότες!

Δεν παρέλειψε βέβαια να τονίσει ότι όταν κέρδισε το πρώτο της βραβείο ως συγγραφέας φορούσε ένα ζευγάρι φθηνά παπούτσια αφού τότε δεν είχε δει τους τραπεζικούς της λογαριασμούς να ανεβαίνουν τόσο ψηλά που να της επιτρέπουν να αγοράσει τις πανάκριβες γόβες  Christian Louboutin!

Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ