Ηλίας Βρεττός: Κινδυνεύω να με διαγράψουν, είναι κρίμα να μην πάρω πτυχίο

Εμείς τον μάθαμε ως τραγουδιστή, αλλά πριν καταπιαστεί με τη νύχτα και τη μουσική, φοιτούσε στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Την παραμέλησε όμως για την καριέρα του και πλέον φοβάται ότι θα χάσει το τραίνο της ακαδημαϊκής πιστοποίησης.

Ο Ηλίας Βρεττός μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ εξέφρασε την πικρία του που δεν έχει πάρει ακόμα το πτυχίο, φοβάται ότι θα διαγραφεί σύντομα αν δεν περάσει τα 6 μαθήματα που χρωστάει και εξηγεί πως του είναι απίστευτα δύσκολο να συγκεντρωθεί και να διαβάσει ώστε να πάρει το πολυπόθητο χαρτί.

«Χρωστάω έξι μαθήματα και κινδυνεύω να διαγραφώ από τη σχολή! Δεν μου αρέσει να αφήνω εκκρεμότητες στη ζωή μου, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος εάν έχω το μυαλό να διαβάσω για να περάσω αυτά τα μαθήματα. Είναι πραγματικά κρίμα να μην πάρω το πτυχίο, αλλά από την άλλη είναι τέτοιοι οι ρυθμοί της καθημερινότητας μου -η δισκογραφία και το τραγούδι είναι κανονικός πρωταθλητισμός-, που είναι πολύ δύσκολο να κάτσω πάνω από ένα βιβλίο και να συγκεντρωθώ. Στα πρώτα δέκα λεπτά θα έχει χτυπήσει το τηλέφωνο και θα αποσυντονιστώ».

Πηγή: KoolNews.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ