Λάρισα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε παράδρομο της ΠΑΘΕ

Διαβάστε πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρά έως τα μέσα Μαΐου η περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης – βελτίωσης του ασφαλτοτάπητα στο δυτικό παράδρομο της Π.Α.Θ.Ε.

Ειδικότερα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

Από τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης (365o χλμ) έως τον ανισόπεδο κόμβο Μακρυχωρίου (370o χλμ), από σήμερα 28 Απριλίου μέχρι και τις 7 Μαΐου και από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ:

– Κατεύθυνση προς Μακρυχώρι: από τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης μέσω της επαρχιακής οδού Γυρτώνης και της δημοτικής οδού Γυρτώνης – Μακρυχωρίου στο Μακρυχώρι.

– Κατεύθυνση προς Λάρισα: από το Μακρυχώρι μέσω της δημοτικής οδού Μακρυχωρίου – Γυρτώνης και της επαρχιακής οδού Γυρτώνης στον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο δυτικό παράδρομο της Π.Α.Θ.Ε., από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (375o χλμ) έως τον ανισόπεδο κόμβο Μακρυχωρίου (370o χλμ), και για χρονικό διάστημα από 8 έως 16 Μαΐου και κατά τις ώρες 7 πμ έως 8 μμ θα διεξάγεται ως εξής:

-Κατεύθυνση προς Μακρυχώρι: από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού μέσω του ανατολικού παράδρομου της Π.Α.Θ.Ε. στην ισόπεδη διάβαση Μακρυχωρίου και μέσω του δυτικού παράδρομου στον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης.

-Κατεύθυνση προς Ευαγγελισμό: από το δυτικό παράδρομο της Π.Α.Θ.Ε. στην ισόπεδη διάβαση Μακρυχωρίου και μέσω του ανατολικού παράδρομου στον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν και που προβλέπονται με την σχετική μελέτη εξασφάλισης κυκλοφορίας.

Επισημαίνεται ότι οι εργασίες θα εκτελούνται από 07.00΄ ώρα έως 20.00΄ ώρα, ενώ κατά τις νυχτερινές ώρες ο δυτικός παράδρομος της Π.Α.Θ.Ε. θα δίδεται στην κυκλοφορία για όλα τα οχήματα

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ