Κίνα: Η αγάπη και το Photoshop τον έστειλαν στην… παιδική ηλικία της φίλης του

Κι όμως, στην εποχή των selfies, ο Wan χρησιμοποίησε το Photoshop για να μπει στην… παιδική ηλικία της συντρόφου

Η αγάπη του για την καλή του ενέπνευσε ένα νεαρό Κινέζο να δημιουργήσει μία σειρά από «πειραγμένες» φωτογραφίες, οι οποίες έχουν προκαλέσει αίσθηση στο Διαδίκτυο.

Κι όμως, στην εποχή των selfies, ο Wan χρησιμοποίησε το Photoshop για να μπει στην… παιδική ηλικία της συντρόφου του και να ζήσει μαζί της στιγμές από τα πιο όμορφα χρόνια της ζωή της.

Πώς το έκανε αυτό; Απλά τοποθέτησε φωτογραφίες του εαυτού του σε παλιές εικόνες της φίλης του και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από… αστείο.

Μάλιστα, ο άντρας αποφάσισε να δημοσιεύσει τις… δημιουργίες του στο κινεζικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, Weibo, για να γιορτάσει τα τέσσερα χρόνια σχέσης με τη φίλη του!

«Θέλω να σου στείλω την ερωτική μου επιστολή, αλλά χωρίς μια μηχανή του χρόνου, το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να έρθω στα όνειρά σου για να σε συναντήσω», έγραψε.

Πάντως, παρά τα 3,300 «likes» στο Weibo, πολλοί ήταν οι χρήστες του Διαδικτύου που χαρακτήρισαν τον νεαρό «ανατριχιαστικό», ενώ αρκετοί τον κατηγόρησαν ότι με τις φωτογραφίες αυτές, προωθεί την παιδοφιλία!

Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ