Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση κατοίκων στο κέντρο για να ξαναγίνουν γειτονιά

Δεκάδες τραπεζοκαθίσματα στρώθηκαν στο πεζοδρόμιο που στολίστηκε από δεκάδες μπαλόνια, όπου κάτοικοι της οδού Αλεξάνδρου Σβώλου, περίοικοι και φίλοι, κάθε ηλικίας, συμμετείχαν σ’ ένα τοπικό γλέντι

Με φαγητά, ποτά, μουσική και χαρούμενες φωνές πλημμύρισε απόψε η οδός Αλεξάνδρου Σβώλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αφορμή στάθηκε το “Δείπνο της Άνοιξης”, μια προσπάθεια κατοίκων της περιοχής ώστε να ξαναγίνουν γειτονιά.

Δεκάδες τραπεζοκαθίσματα στρώθηκαν στο πεζοδρόμιο που στολίστηκε από δεκάδες μπαλόνια, όπου κάτοικοι της οδού Αλεξάνδρου Σβώλου, περίοικοι και φίλοι, κάθε ηλικίας, συμμετείχαν σ’ ένα τοπικό γλέντι στο οποίο εστιατόρια της περιοχής πρόσφεραν εθελοντικά τις σπεσιαλιτέ τους, οι νοικοκυρές της Σβώλου, από την οδό Αγγελάκη μέχρι την πλατεία Ιπποδρομίου, κατέβασαν τις σπιτικές τους λιχουδιές, που νωρίτερα είχαν μαγειρεύσει, ενώ τα μπαρ και οι καφετερίες, συνεισφέραν με ποτά.

Ενθουσιασμένοι από την φιλική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε σημείωσαν όσοι συμμετείχαν ενεργά στο “Δείπνο” αλλά και όσοι φιλοξενήθηκαν σ’αυτό.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ