Άνοιξαν μύτες (κυριολεκτικά) στη «δωρεάν λαϊκή» του Κολωνού για τα φυλλάδια της Δούρου

Παραγωγοί ήρθαν στα χέρια με δύο άτομα που βρέθηκαν στη λαϊκή για να μοιράσουν προεκλογικά φυλλάδια της Ρένας Δούρου

Σε σωστό… πόλεμο μετρατράπηκε η διανομή δωρεάν προϊόντων στη λαϊκή αγορά του Κολωνού καθώς εκτός από τα ποδοπατήματα και τα σπρωξίματα για μία σακούλα με φρούτα ή λαχανικά, στη διαμαρτυρία των παραγωγών σημειώθηκε και ένταση προεκλογικού χαρακτήρα.


Συγκεκριμένα παραγωγοί ήρθαν στα χέρια με δύο άτομα που βρέθηκαν στη λαϊκή όχι όμως για να πάρουν μία τσάντα αλλά για να μοιράσουν… προεκλογικά φυλλάδια της Ρένας Δούρου. Η ένταση προκλήθηκε όταν ο παραγωγός Δημήτρης Λάζος ο οποίος κατεβαίνει με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού για την περιφέρεια Αττικής, τους ζήτησε να φύγουν.


Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, άγνωστοι επιτέθηκαν σε έναν από αυτούς χτυπώντας τον και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

<span itemprop=”name” content=”Ένταση με προεκλογικό χαρακτήρα”></span> <span itemprop=”description” content=””></span> <span itemprop=”duration” content=”41″></span> <span itemprop=”thumbnail” content=”http://pthemavodp.edgesuite.net/p/787781/sp/78778100/thumbnail/entry_id/1_8ce28qxd/version/100000/acv/121″></span> <span itemprop=”width” content=”640″></span> <span itemprop=”height” content=”480″></span>
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ