Οι Γαλλίδες προτιμούν το φαγητό από το σεξ!

Αν είναι να διαλέξουν μεταξύ των δύο, οι γυναίκες στη Γαλλία κοιτούν το στομάχι τους, με την σοκολάτα στην πρώτη θέση και τις φράουλες στη δεύτερη

Το σεξ και το φαγητό είναι δύο εξίσου σημαντικοί παράγοντες για την ευτυχία των Γάλλων, όμως οι άντρες φαίνεται πως διαλέγουν το πρώτο και οι γυναίκες το δεύτερο.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Harris Interactive, αν και οι Γάλλοι συνολικά βαθμολογούν τόσο το σεξ όσο και το φαγητό με 7,1, σε μια κλίμακα από το 0 ως το 10, οι άνδρες δίνουν στο σεξ 7,5, ενώ οι γυναίκες 6,7.

Για τους λάτρεις του φαγητού και των δύο φύλων, η σοκολάτα βρίσκεται στην πρώτη θέση της προτίμησής τους και ακολουθεί το τυρί, το φουά γκρα, τα οστρακοειδή, οι φράουλες, οι μπριζόλες και το ψωμί.

Οι γυναίκες προτιμούν τη σοκολάτα και τις φράουλες, ενώ οι άνδρες το φουά γκρα και τις μπριζόλες.

Όταν ρωτήθηκαν αν θα επέλεγαν να μειώσουν το σεξ ή το φαγητό, οι Γαλλίδες ήταν πιο πρόθυμες να αποχωριστούν το πρώτο απ’ ό,τι οι άνδρες.

Πάντως, για το 72% των Γάλλων και των Γαλλίδων είναι χειρότερο να έχουν έναν σύντροφο που είναι κακός στο κρεβάτι απ’ ό,τι έναν σύντροφο που είναι κακός στην κουζίνα.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε σε δείγμα 1.000 ενηλίκων, από τις 18 ως τις 20 Μαρτίου.

Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ