Ιωάννινα: Σοκ από τις αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο παιδίατρο – «Έβλεπε βρέφη να κακοποιούνται σεξουαλικά από ζώα»

«Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεται μια τέτοια υπόθεση από την υπηρεσία μας. Είναι η πρώτη φορά όπου συλλαμβάνεται παιδίατρος- παιδόφιλος» ανέφερε ο ταξίαρχος, διευθυντής στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Σοκ στην κοινωνία των Ιωαννίνων προκάλεσε η αποκάλυψη ότι γνωστός παιδίατρος συνελήφθη για κατοχή πλήθους σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας! Τα στοιχεία που φαίνεται ότι έχει στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία σοκάρουν.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο ταξίαρχος, διευθυντής στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 989 η Δίωξη παρακολουθούσε επί μήνες τον παιδίατρο ακολουθώντας τη δράση του στο Διαδίκτυο.

Με βάση το υλικό που είχε συλλέξει, κλιμάκιο αξιωματικών, τον συνέλαβε μέσα στο ιατρείο του. «Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζεται μια τέτοια υπόθεση από την υπηρεσία μας. Είναι η πρώτη φορά όπου συλλαμβάνεται παιδίατρος- παιδόφιλος» ανέφερε ο κ. Σφακιανάκης. «Είναι αδιανόητο να κινδυνεύει ένα παιδί να φωτογραφηθεί μέσα στο ιατρείο και το υλικό αυτό να διακινηθεί σε όλο τον κόσμο» ανέφερε ο κ. Σφακιανάκης, για να συμπληρώσει ότι γίνεται ψηφιακή έρευνα πάνω σε όλα τα πειστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει υλικό παιδιών μέσα από το ιατρείο.

«Έξι μήνες ασχολούμαστε μαζί του, ήρθε η ώρα να ξετυλιχθεί το κουβάρι, γιατί είναι μεγάλο το κουβάρι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σφακιανάκης. Ο ταξίαρχος της Δίωξης δε θέλησε να
δώσει πολλές λεπτομέρειες για τη δράση του παιδιάτρου καθώς η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Είπε όμως είναι σίγουρα η πιο σκληρή υπόθεση με την οποία έχει ασχοληθεί η υπηρεσία του. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι χαρακτηριστική μια φράση του Μανώλη Σφακιανάκη που σοκάρει: «Όταν κάποιος θέλει να βλέπει έξι μηνών βρέφος να κακοποιείται από ζώο, δεν μπορεί παρά να είναι αρρωστημένο μυαλό»!
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ