Αντιπυρική περίοδος: Η πυροσβεστική κινδυνεύει να μείνει από… λάστιχο

Για διαρκές πρόβλημα στην προμήθεια ελαστικών για τα οχήματα αναφέρθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης – Δένδιας: Δεν θα δεχτώ χειρότερα αποτελέσματατα από τα περσινά

Από… λάστιχο κινδυνεύει να μείνει η Πυροσβεστική ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου όπως παραδέχθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης στην ομιλιά του κατά την πρώτη σύσκεψη για το φετινό καλοκαίρι.

Ο Νίκος Δένδιας έκανε λόγο για «διαρκές πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε για την προμήθεια ελαστικών» σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι «δεν εξαρτάται από το δικό μας Υπουργείο και τις δικές μας προσπάθειες, το ξέρετε» καθώς «αν ήταν δικό μας θέμα και του δικού μας Υπουργείου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα το είχαμε λύσει. 

Παρόλα αυτά ήταν κατηγορηματικός στο τι ζητά από τους πυροσβέστες: Δεν θα δεχτώ επιδείνωση των δεικτών σε σχέση με πέρσι. 

«Ούτε οι συνθήκες οι καιρικές πέρσι ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκές, για να πει κάνεις ότι ο καιρός και ο Θεός δια της ευλογίας του μας έφτασε εκεί. Εσείς το φτάσατε. Βεβαίως κάνοντας όλοι τον σταυρό μας κάθε φορά, γιατί δεν ξέρουμε τι μας τυχαίνει, αλλά εσείς το καταφέρατε αυτό. Περιμένω λοιπόν από σας και αυτή την περίοδο κάτι καλύτερο» συμπλήρωσε ο κ. Δένδιας. 

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, τέλος, ανακοίνωσε την υπογραφή για την απόκτηση 252 νέων οχημάτων με πόρους από την αξιοποίηση του ΕΣΠΑ.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ