Η Σκάρλετ Γιόχανσον ολόγυμνη, δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία σας! [εικόνες & βίντεο]

Το πόσο καλή ηθοποιός είναι – παρά το νεαρό της ηλικίας της – είναι το ξέραμε. Το πόσο όμορφη και σέξι, επίσης. Το που μπορεί όμως να φτάσει για την τέχνη και πόσες «θυσίες» μπορεί να κάνει, όχι…

Ο λόγος για την Σκάρλετ Γιόχανσον, που στην τελευταία της ταινία, «Under the Skin», μας δείχνει τον… εσωτερικό της κόσμο.

Η 29χρονη ηθοποιός, υποδύεται μια εξωγήινη που με την ομορφιά της αιχμαλωτίζει ανυποψίαστους άνδρες, και στη συνέχεια τους εξαφανίζει κάτω από ένα πέπλο μυστηρίου, ενώ για τις ανάγκες της ταινίας επιστημονικής φαντασίας η ηθοποιός εμφανίζεται ολόγυμνη.

Η όμορφη ηθοποιός δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία, παρά το γεγονός πως αυτή της περίοδο διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα, σχετικά με το …προχωρημένο γυμνό της ταινία, η ίδια δήλωσε πρόσφατα πως «είναι γραμμένο μέσα στο σενάριο και ελπίζω να συμφωνήσει το κοινό σε αυτό, ότι στην ταινία το γυμνό δεν είναι ιδιαίτερα απολαυστικό. Είναι κάτα κάποιο τρόπο βιολογικό και παράξενο…Νομίζω ότι υπάρχει μία πρόθεση πίσω από αυτό!».

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

 

Πηγή: KoolNews.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ