Εκλογές για το νέο ΔΣ της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Στις εκλογές της ΕΔΕ υποψήφιοι πρόεδροι (μαζί με τους συνδυασμούς τους) είναι τέσσερις, ενώ κατέρχεται και ένας μεμονωμένος

Στα 62 περιφερειακά Πρωτοδικεία της χώρας, εκτός της Αθήνας, θα προσέλθουν σήμερα οι 3.000 περίπου δικαστές και εισαγγελείς για να αναδείξουν νέο Διοικητικό Συμβούλιο, διετούς θητείας, στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ).

Οι εκλογές θα συνεχιστούν στην Αθήνα την ερχόμενη Κυριακή, 11 Μαΐου 2014 για να ψηφίσουν οι δικαστές που υπηρετούν στην πρωτεύουσα.

Στις εκλογές της ΕΔΕ υποψήφιοι πρόεδροι (μαζί με τους συνδυασμούς τους) είναι τέσσερις, ενώ κατέρχεται και ένας μεμονωμένος.

Ειδικότερα, στις εκλογές κατέρχεται η σημερινή πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, αεροπαγίτης Βασιλική Θάνου -Χριστοφίλου.

Ακόμη, κατέρχονται στις εκλογές το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΔΕ, Εφέτης, Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΔΕ Χριστόφορος και Χαράλαμπος Σεβαστίδης (πρόεδρος Πρωτοδικών και Πρωτοδίκης αντίστοιχα), καθώς και ο Εφέτης Νικόλαος Σαλάτας, ο οποίος είχε εκλεγεί στο σημερινό προεδρείο αλλά στη συνέχεια παραιτήθηκε.

Μεμονωμένος υποψήφιος κατέρχεται στις εκλογές ο σημερινός γενικός γραμματέας της ΕΔΕ, πρόεδρος Εφετών, Γιώργος Μανωλίδης.

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ