Μίνι σουίτες on air θα προσφέρει η Etihad Airways στους επιβάτες της!

Περί τα 11,61 τμ θα είναι η μίνι σουίτα των πελατών της πρώτης θέσης, ενώ θα διαθέτει επιπλέον δερμάτινα καθίσματα, μπαρ με παγωμένα ποτά και μία τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας 32 ιντσών

Η Etihad Airways, μια ταχέως αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στη Μέση Ανατολή, δημοσιοποίησε τα… μεγαλόπνοα σχέδιά της την Κυριακή και αφορούν στους επιβάτες που θα επιλέγουν να πετάξουν με την εν λόγω εταιρεία στην πρώτη θέση.

Ειδικότεραμ οι επιβάτες της πρώτης θέσης θα έχουν στη διάθεσή τους μια… μικρογραφία σουίτας που θα διαθέτει υπνοδωμάτιο, ιδιωτικό μπάνιο και… μπάτλερ! Αυτή είναι και η τελευταία λύση των αεροπορικών εταιρειών όλου του κόσμου, προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες υψηλού budget.

Η μετατροπή θα εφαρμοστεί στα δεκάδες αεροσκάφη που διαθέτει η εταιρεία, ενώ πρόκειται για μία ακόμη προσφορά, ανάμεσα στις δεκάδες που έχει σκεφτεί η εταιρεία για να προσελκύσει την ελίτ των ταξιδιών αναψυχής. Μάλιστα, η εν λόγω εταιρεία διαυθέτει ήδη πρωτοκλασσάτους σεφ, αλλά και νταντάδες!

Να σημειωθεί πως περί τα 11,61 τμ θα είναι η μίνι σουίτα των πελατών της πρώτης θέσης, ενώ θα διαθέτει επιπλέον δερμάτινα καθίσματα, μπαρ με παγωμένα ποτά και μία τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας 32 ιντσών. Θα βρίσκονται στο μπροστινό μέρους του άνω ορόφου του αεροσκάφους.

Από την έναρξη λειτουργίας της το 2003, η Etihad έχει δημιουργήσει ένα στόλο από 96 αεροσκάφη και μόνο το 2013 μετέφερε περισσότερους από 11,5 εκατομμύρια επιβάτες. Έχει παραγγείλει περισσότερα από 220 επιπλέον αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων δέκα Airbus Α380 και 71 Boeing 787, που θα είναι εξοπλισμένα με νέους εσωτερικούς χώρους (με μίνι σουίτες).

Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ