Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Ενθουσιασμένος από την κυβέρνηση Αναστασιάδη

Σε ερώτηση τι είναι αυτό για το οποίο αισθάνεται τόσο ικανοποιημένος, ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι «οι δυσκολίες υπάρχουν, τις γνωρίζουμε. Δεν είναι δρόμος ανθόσπαρτος ούτε η οικονομία ούτε το Κυπριακό ούτε τα άλλα. Όμως, πιστεύω ότι βαδίζουμε σωστά»

Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε πως είναι από τη κυβέρνηση Αναστασιάδη ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί με τον Κύπριο Πρόεδρο. Όταν ρωτήθηκε αν είναι ευχαριστημένος απάντησε: “Όχι ευχαριστημένος, αλλά ενθουσιασμένος”. Ανέφερε ότι την συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο απασχόλησαν θέματα που αφορούν την οικονομία και το Κυπριακό.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση, ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι «είχαμε μια πολύ ωραία συνάντηση εφ’ όλης της ύλης και μπορώ να πω ότι φεύγω όχι ευχαριστημένος, αλλά ενθουσιασμένος. Δεν πρόκειται να μπω σε καμιά λεπτομέρεις. Πιστεύω ότι πάμε καλά, όσον γίνεται».

Ερωτηθείς αν τη συνάντηση απασχόλησε και η οικονομία και το Κυπριακό , ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι «και για την οικονομία και για το Κυπριακό και για τα πάντα».

Σε ερώτηση τι είναι αυτό για το οποίο αισθάνεται τόσο ικανοποιημένος, ο Αρχιεπίσκοπος είπε ότι «οι δυσκολίες υπάρχουν, τις γνωρίζουμε. Δεν είναι δρόμος ανθόσπαρτος ούτε η οικονομία ούτε το Κυπριακό ούτε τα άλλα. Όμως, πιστεύω ότι βαδίζουμε σωστά».
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ