Βέλγιο: Άνεργη μητέρα έπνιξε τα δύο παιδιά της στη μπανιέρα

Έδωσε υπνωτικό στους γιους της, προτού τους πνίξει στη μπανιέρα, ενώ στη συνέχεια τους έβαλε στα κρεβάτια τους

Ομολόγησε ότι έπνιξε τους δύο γιους της, 2 και 6 ετών, στην μπανιέρα, μία ανεργη μητέρα από την περιοχή της Ναμίρ στο Βέλγιο, διότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία.

«Είχε άγχος εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής κατάστασης. Ήταν η μόνη λύση που βρήκε ώστε τα παιδιά της να μην είναι δυστυχισμένα όταν μεγαλώσουν, όπως είπε», διευκρίνισε ο εισαγγελέας της Ναμίρ, ο Φιλίπ Ντιλιέ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Belga και το Γαλλικό Πρακτορείο.

Μάλιστα, η τραγωδία εκτυλίχθηκε το Σάββατο στο σπίτι όπου ζούσε η οικογένεια τον τελευταίο χρόνο. Ενώ απουσίαζε ο σύζυγός της, η γυναίκα, η οποία γεννήθηκε το 1987, έδωσε υπνωτικό στους γιους της, ο μεγαλύτερος εκ των οποίων ήταν από προηγούμενη σχέση της, προτού τους πνίξει στη μπανιέρα, ενώ στη συνέχεια τους έβαλε στα κρεβάτια τους, όπως δήλωσε η ίδια στον εισαγγελέα.

Όταν επέστρεψε ο σύζυγός της «του είπε ότι τα παιδιά ήταν ήδη στο κρεβάτι. Πέρασαν το βράδυ μαζί και είδαν τηλεόραση», πρόσθεσε ο εισαγγελέας.

Την Κυριακή το πρωί ο πατέρας έφυγε και δεν ανακάλυψε ότι τα παιδιά ήταν νεκρά παρά μόνο όταν επέστρεψε και είδε τη σύζυγό του σε άσχημη κατάσταση. Η γυναίκα προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Η γυναίκα, ο σύζυγος της οποίας είχε μόλις χάσει τη δουλειά του, είπε ότι «σκεφτόμουν την πράξη αυτή εδώ και τρία χρόνια». Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και τέθηκε υπό κράτηση.
Πηγή: protothema.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ