Ένας γρίφος που τον έλεγαν «Στουρνάρα»

Πηγές αναφέρουν ότι ο υπουργός Οικονομικών θα παλέψει έως την τελευταία στιγμή τη μετακίνηση του εκτός συνόρων

Μέχρι το πάρα 5' θα παίζεται το θρίλερ με τον τίτλο «πού τελικά θα πάει ο Στουρνάρας».

Οι νεότερες πληροφορίες της Voria.gr ανέφεραν ότι εξαιτίας της δυστοκίας να βρεθεί η κατάλληλη ευρωπαϊκή θέση, τελικώς ο υπουργός Οικονομικών θα μετακινηθεί προς τη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, τον ερχόμενο Ιούνιο, που λήγει η θητεία του Γιώργου Προβοπουλου.

Ωστόσο, άλλη πηγή του οικονομικού επιτελείου (κυβερνητική και σε υψηλό επίπεδο) διαβεβαίωνε πριν λίγες ώρες τη Voria.gr ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και πως «ο Στουρνάρας θα παλέψει έως την τελευταία στιγμή τη μετακίνησή του εκτός συνόρων» αφού «η θέση του διοικητή της κεντρικής τράπεζας δεν συνιστά προτεραιότητα του. Αλλιώς μπορεί και να μείνει στο υπουργείο».

Αντικειμενικά, ωστόσο, μια τέτοια προοπτική συγκεντρώνει πλέον ελάχιστες πιθανότητες. Κι αυτό γιατί πέραν όλων των άλλων έχουν δρομολογηθεί όλες οι κυβερνητικές καραμπόλες, που θα δρομολογήσει η μετακίνησή του.

Για παράδειγμα το φύλλο πορείας του κ. Σταύρου Παπασταύρου, από το Μέγαρο Μαξίμου για το ΥΠΟΙΚ έχει βγει. Όπως κι αυτό του δικού του αντικαταστάτη, που δεν είναι άλλος από τον κ. Δημήτρη Πτωχό. Εκτός κι αν ο κ. Στουρνάρας θέλει να επιστρέψει στα καθηγητικά του καθήκοντα…

Πηγή: voria.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ