Νάντια Μπουλέ: Έχω πλακωθεί πολύ με τη μαμά μου, έκανα ψυχανάλυση [βίντεο]

Η Νάντια Μπουλέ επέστρεψε για λίγο σε γνώριμα λημέρια, στο πλατό του Πρωινό mou, όπου μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού για πολλά και είπε αρκετά ενδιαφέροντα, όπως για τη σχέση με τους γονείς της, το Γρηγόρη Αρναούτογλου και… τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Αρχικά, η Νάντια ρωτήθηκε για την παιδική της ηλικία και πως ήταν και είναι σήμερα οι σχέσεις της με τους γονείς της: «Έχω κομμάτια και από τους δύο. Ο μπαμπάς είναι σοβαρός και μετρημένος, αλλά γλυκός. Μικρή είχα πολύ έντονα το «οιδιπόδειο» και του έχω πολύ μεγάλη αδυναμία. Με τη μαμά είχα άλλη σχέση και όσο περνούν τα χρόνια βελτιώνεται, έχουμε περάσει όμως και πολύ δύσκολες φάσεις. Στα 18 είχα το εξής: Ήμουν καλή μαθήτρια, αλλά διάβαζα για εντελώς μηχανικά. Μετά στο πανεπιστήμιο έκανα όλα αυτά που μου άρεσαν.Έχουμε πλακωθεί πολλές φορές, υπήρξαν περίοδοι που δεν μιλούσαμε καθόλου. Ο μπαμπάς ήταν ο πυροσβέστης. Με τον μπαμπά μου απλά ταιριάζουμε πολύ ως χαρακτήρες, πέρα από τη σχέση μπαμπά και κόρης. Στη μαμά μου έμοιαζαν περισσότερο οι άντρες της ζωής μου».

Για τα όσα αποκομίζει από τις σχέσεις της: «Έμαθα από τις σχέσεις τα όριά μου, μέχρι το πού μπορώ να φτάσω ή όχι. Εγώ στις σχέσεις μου, άσχετα από το τι φαίνεται προς τα έξω, όταν είμαι με έναν άνθρωπο μπαίνω πολύ στο «καλούπι» και στο πρόγραμμά του. Σε βαθμό που με απορροφά αυτή η κατάσταση – και είναι μεγάλο λάθος. Όταν είμαι μόνη μου είμαι ανεξάρτητη, περνάω καλά, έχω τις παρέες μου… Όταν μπαίνω, όμως, σε μία συναισθηματική αλληλεξάρτηση αρχίζει και με «καταπίνει» αυτό και το έχω δουλέψει πολύ, συστηματικά και με ψυχανάλυση»

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε: «Εδώ ήμουν όταν συνέβαινε όλο αυτό. Εδώ ξεκίνησε όλη η ιστορία. Δυστυχώς ή ευτυχώς είχε συνδεθεί πολύ η επαγγελματική μου ζωή με την προσωπική και αυτό με δυσκόλεψε πολύ στη ζωή μου. Δεν νομίζω ότι θα είχα περάσει δύσκολα αν δεν είχαν συνδεθεί αυτά τα δύο. Γιατί, όταν άρχισα να γίνομαι ευρέως γνωστή συνδέθηκε αυτό με την προσωπική μου ζωή και μου ήταν πολύ δύσκολο να το διαχωρίσω. Πιεζόμουν πάρα πολύ, γιατί αυτό ήταν περιοριστικό και δεν με αντιπροσώπευε. Τα βήματά μου στην τηλεόραση ήταν πολύ σταδιακά, προσπαθείς να χτίσεις κάτι και ξαφνικά έρχεται ένα ποτάμι και ξεκινάς κάτω από το μηδέν, με μία «στάμπα».»

Πηγή: KoolNews.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ