Σύρος: Έκλεψε δύο φορές την ίδια μοτοσικλέτα

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου για να εξηγήσει το… πάθος του για τις (κλεμμένες) μοτοσικλέτες, που βρέθηκαν όλες και αποδόθηκαν στους κατόχους τους

Κάθε μέρα έκλεβε και από μια μοτοσικλέτα από τους χώρους στάθμευσης στην Ερμούπολη της Σύρου και, αφού έκανε τις βόλτες του, τις εγκατέλειπε σε διάφορα σημεία της πόλης ένας 45χρονος Έλληνας. Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο μια από τις μηχανές που «βούτηξε» να την κλέψει… δυο φορές.

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούσαν από την περασμένη Παρασκευή τις τρεις απανωτές κλοπές μοτοσικλετών, όταν είδαν τον ιδιοκτήτη της μιας από αυτές να τους καταγγέλλει ότι του την είχαν… ξανακλέψει! Ωστόσο, οι έρευνές τους έφεραν γρήγορα αποτελέσματα, ο δράστης έπεσε στα χέρια τους και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου για να εξηγήσει το… πάθος του για τις (κλεμμένες) μοτοσικλέτες, που βρέθηκαν όλες και αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Για περισσότερο από δυο χρόνια έκλεβαν δίκυκλα και τρεις Έλληνες ηλικίας 19, 20 και 35 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία οι αστυνομικοί του τμήματος Χρυσούπολης στην Καβάλα. Τόσο το Μάρτιο του 2012, όσο και φέτος το Φεβρουάριο και το Μάρτιο, με «αρχηγό» τον 19χρονο, είχαν κλέψει δύο μοτοσικλέτες και ένα μοτοποδήλατο από το Χρυσοχώρι Καβάλας και την Ξάνθη. Τη μια μηχανή την πούλησαν ολόκληρη σε έναν 52χρονο και μέρη από την άλλη ως ανταλλακτικά σε έναν 41χρονο που τώρα κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος! Οι δυο δικογραφίες διαβιβάστηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών που τυχόν έχουν διαπράξει.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ