Ροζ σκάνδαλο με επιχειρηματία και δυο ανήλικες – Είχε κάνει το σπίτι… sex shop! [εικόνα]

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη της Κύπρου μετά τα νέα σοκαριστικά στοιχεία στην υπόθεση του ροζ σκάνδαλο μεγατόνων που «έσκασε» στο νησί με πρωταγωνιστή τον πασίγνωστο επιχειρηματία της εταιρείας πετρελαιοειδών Πετρολίνα, Κωνσταντίνο (Άκη) Λευκαρίτη.

Ο 59χρονος ισχυρός άνδρας της Μεγαλονήσου μαζί με τον 35χρονο φίλο του, Νίκο Νικολάου, που κατηγορούνται για υπόθεση βιασμού και διαφθοράς δύο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 15 και 14 ετών, και ήδη εδώ και πέντε ημέρες βρίσκονται προφυλακισμένοι μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες, είχαν μετατρέψει σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η Espresso το σπίτι του επιχειρηματία σε ολόκληρο… sex shop!

Ροζ σκάνδαλο με επιχειρηματία και δυο ανήλικες - Είχε κάνει το <a href=σπίτι… sex shop! [εικόνα]” src=”http://www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2014/05/kypros-epixeirimatias-orgia-570.jpg” width=”570″ height=”326″ />

Βιντεοκασέτες

Στο διαμέρισμα του συλληφθέντος επιχειρηματία βρέθηκαν εκατοντάδες ερωτικά βοηθήματα, βιντεοκασέτες και ψηφιακοί δίσκοι, στους οποίους φαίνεται να έχουν καταγραφεί εικόνες από τις επαφές που είχε με ανήλικες. Η 14χρονη, που έδωσε κατάθεση την Κυριακή στην αστυνομία για τα όργια στα οποία συμμετείχε ο 59χρονος επιχειρηματίας Άκης Λευκαρίτης, επιβεβαίωσε όλα τα στοιχεία που είχε δώσει στην αστυνομία η άλλη ανήλικη και αποκάλυψε ότι τον τελευταίο χρόνο έκανε χρήση κοκαΐνης και εκπορνευόταν για να εξασφαλίσει τη δόση της. Μάλιστα, όπως είπε, δεν ήταν η πρώτη φορά που ερχόταν σε επαφή με τους δύο άντρες.

Την υπόθεση κατήγγειλε στην αστυνομία το 15χρονο κορίτσι, το οποίο, όπως ισχυρίζεται, είχε γνωριστεί με τον Νίκο Νικολάου στο Facebook. Όμως ο 35χρονος, σύμφωνα με την ανήλικη, την απήγαγε και την πήγε στο διαμέρισμά του, όπου τη βίασε. Εκεί, όπως λέει η 15χρονη, βρισκόταν και μια 14χρονη, η οποία πρόσφερε σεξουαλικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής. Έπειτα ο Νικολάου, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, μετέφερε τις δύο ανήλικες στο σπίτι του Άκη Λευκαρίτη και εκεί ήρθαν σε σεξουαλική επαφή και με τον επιχειρηματία.

Ροζ σκάνδαλο με επιχειρηματία και δυο ανήλικες - Είχε κάνει το <a href=σπίτι… sex shop! [εικόνα]” src=”http://www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2014/05/akis-lefkaritis-skandalo-570.jpg” width=”570″ height=”361″ />

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας ο 35χρονος, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και ναρκωτικά, υποστήριξε ότι οι δύο ανήλικες πρόσφεραν σεξ επί πληρωμή και πήγαν μαζί του με τη θέλησή τους. Ο επιχειρηματίας, από την πλευρά του, δήλωσε την πρόθεσή του να συνεργαστεί με την αστυνομία για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πηγή: Espresso

Πηγή: KoolNews.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ