Βόλος: Νεαροί άρπαξαν 19 δίκυκλα σε δύο μήνες!

Έκλεβαν ένα κάθε περίπου τρεις ημέρες – 17χρονος που αναζητείται φέρεται ως βασικός δράστης των κλοπών

Από τις 9 Δεκεμβρίου 2013 ως τις 17 Φεβρουαρίου φέτος, είχαν ρημάξει τα μοτοποδήλατα στον Βόλο δυο νεαροί κακοποιοί που συνέχιζαν ανενόχλητοι τη δράση τους. Στο διάστημα των δυο αυτών μηνών, είχαν αρπάξει συνολικά 19 μηχανάκια με συχνότητα ένα κάθε περίπου τρεις ημέρες!

Οι κλοπές πήραν τέλος όταν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε μια μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί λίγες ώρες νωρίτερα από πάρκινγκ της πόλης. Ο 19χρονος Έλληνας οδηγός συνελήφθη επί τόπου και παρέδωσε το κατσαβίδι με το οποίο παραβίαζε τις μίζες των δικύκλων, αλλά ο 17χρονος Αλβανός συνεργός του πρόλαβε να τραπεί σε φυγή και να εξαφανιστεί.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι οι δυο νεαροί είχαν κλέψει συνολικά τουλάχιστον άλλα 18 μοτοποδήλατα και μοτοσικλέτες. Ο 17χρονος που αναζητείται φέρεται ως βασικός δράστης των κλοπών, ενώ ο 19χρονος που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, υπέδειξε τα σημεία όπου είχαν εγκαταλείψει τα κλεμμένα δίκυκλα τα οποία βρέθηκαν και παρελήφθησαν από τους ιδιοκτήτες τους.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ