Η Ντέπυ Γκολεμά συνεχίζει: Συνεργασία μαμάς-κόρης, έτσι λειτουργεί η κυρία Μελέτη

Φαίνεται πως η προσωπική κόντρα της Ελεονώρας Μελέτη με τη Ντέπυ Γκολεμά δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα. Αντιθέτως, η κυρία Γκολεμά φροντίζει να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά με ατάκες που είναι έμμεσες βολές προς την παρουσιάστρια, αλλά και τη μητέρα της.

Μιλώντας στο περιοδικό You η τηλεκριτικός ρωτήθηκε κυρίως για τα όσα έγιναν με την Ελεονώρα: «Ε, σε συνεργασία! Αν η μαμά γράφει τόσο καλά θα μπορούσε να συμβουλεύει και την κόρη…» απάντησε η κ. Γκολεμά όταν ρωτήθηκε αν η συγγνώμη της ήταν αποτέλεσμα της επιστολής της μαμάς Μελέτη και σχολίασε τα όσα έγιναν.

«Νόμιζα ότι είχα προκαλέσει εγκληματική πράξη! Κι εγώ δεν είμαι από εκείνους που θα παίξω με την υγεία, έχοντας ανθρώπους-όπως όλοι μας- στο οικογενειακό μου περιβάλλον που έχουν «φύγει» από προβλήματα υγείας. Ατυχές μάλλον. Και επειδή μια μάνα μου ζητά να της ζητήσω «συγνώμη» το κάνω. Δεν νομίζω ότι μια «συγνώμη» θεωρείται οπισθοχώρηση. Μάλλον ειλικρίνεια».

Η τηλεκριτικός δεν δίστασε να τονίσει ότι η όλη κόντρα ξεκινάει και τελειώνει από την πλευρά της παρουσιάστριας και πως η ίδια δεν έχει προσωπικό πρόβλημα «Σε ευχαριστώ που διευκρινίζεις αυτό το «από μέρους της»! Ναι, οι οποίοι βασικά είναι και άνευ λόγου. Αλλά νομίζω ότι αυτή η κυρία έτσι λειτουργεί γενικά και φαίνεται ότι εγώ την έχω πατήσει ως προς αυτό το σημείο. Έχω ασχοληθεί χωρίς να πρέπει».

Πηγή: KoolNews.gr

To διαβάσαμε στο tsantiri.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ