Ηλεία: «Συμμορία» αδέσποτων επιτέθηκε σε γυναίκα!

Δέκα σκυλιά όρμησαν πάνω στην άτυχη γυναίκα σκίζοντας τα ρούχα της έξω από το σπίτι της την ώρα που ο άντρας της προσπαθούσε από το μπαλκόνι να τα απωθήσει πετώντας πράγματα

Τον τρόμο έζησε τη Δευτέρα το μεσημέρι μια υπάλληλος της νομαρχίας κατά την επιστροφή στην οικία της από την εργασία της.

Στις 3 μ.μ. η υπάλληλος κατέβηκε την οδό Χρυσανθακοπούλου και κατευθύνθηκε στο κτίριο όπου στεγάζεται το ολοήμερο νηπιαγωγείο στο οποίο και διαμένει.

Σε μικρή απόσταση διέκρινε μια αγέλη από έξι αδέσποτα σκυλιά τα οποία κάθονταν ήσυχα στο πεζοδρόμιο. Για να τα αποφεύγει άλλαξε πορεία όταν ξαφνικά από παρακείμενο γκαράζ πετάχτηκαν δύο ή τρία άλλα αδέσποτα που της επιτέθηκαν.

Την ίδια στιγμή παρακινήθηκαν και τα άλλα αδέσποτα που άρχισαν να γαυγίζουν και να κινούνται απειλητικά προς τη γυναίκα καθώς και άλλα 2-3 που έκαναν ξαφνικά την εμφάνισή τους.

Η γυναίκα αρχικά προσπάθησε να τα απωθήσει με μια ομπρέλα που κρατούσε καθώς έβρεχε εκείνη την ώρα, αλλά δεν το κατόρθωσε. Έτσι έκανε μεταβολή και άρχισε να τρέχει για να τα αποφύγει.

Ταυτόχρονα φώναζε καλώντας βοήθεια. Τα σκυλιά όρμησαν πάνω και της έσκισαν την καπαρντίνα. Η υπάλληλος έκανε και νέα προσπάθεια για να τα αποφύγει αλλά γλίστρησε και έπεσε με συνέπεια να τραυματιστεί στα γόνατα.

Στο μεταξύ στα γύρω μπαλκόνια βγήκε κόσμος και μεταξύ αυτών και ο σύζυγός της ο οποίος άρχισε να πετάει διάφορα αντικείμενα σε μια προσπάθεια να φοβίσει τα σκυλιά για να απομακρυνθούν από την πεσμένη στην άσφαλτο σύζυγό του.

Τελικά οι περίοικοι πρόλαβαν να απομακρύνουν τα σκυλιά και κυριολεκτικά να σώσουν τη γυναίκα από σοβαρότερο τραυματισμό.

Στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία η οποία –όπως ήταν αναμενόμενο– δήλωσε αναρμοδιότητα και παρέπεμψε την παθούσα στον δήμο.

Πηγή: thebest.gr

To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ