Πατέρας και γιος είχαν ναρκωτικά και όπλα

Μοιράζονταν τα… ναρκωτικά πατέρας και γιος στην Καλαμάτα! Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν συντονισμένη επιχείρηση για να τους συλλάβουν,βρήκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης στο σπίτι τους αλλά και ένα αεροβόλο πιστόλι το οποίο ο νεαρός κατείχε παράνομα

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 41 γραμμαρίων μαζί με διάφορα σύνεργα για τη συσκευασία και διακίνηση των ναρκωτικών και ένα τριβείο.

 Ο 50χρονος πατέρας και ο 19χρονος γιος του παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ο νεαρός κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. 

 Από το Κιλκίς ακολουθούσαν τα ίχνη ενός 32χρονου υπόπτου για διακίνηση ναρκωτικών οι άνδρες της τοπικής Ασφάλειας και τελικά κατάφεραν να τον βάλουν στο χέρι στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται το σπίτι του. Κατά την έρευνα που έγινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό βάρους 15 γραμμαρίων και 30 φαρμακευτικά χάπια για τα οποία δεν είχε ιατρική συνταγή.
To διαβάσαμε στο protothema.gr. Πατήστε το link για να δείτε σχετικά θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ