Άντρας Δίδυμος – Χαρακτηριστικά και πώς να τον κερδίσεις

Άντρας Δίδυμος – Χαρακτηριστικά και πώς να τον κερδίσεις

Ο άντρας δίδυμος είναι ιδιαίτερα έξυπνο άτομο και μοιάζει σαν να μην μπορεί να κάτσει ή να σταθεί ακίνητος για πολύ ώρα. Μιλά πάρα πολύ γρήγορα και σκέφτεται πιο γρήγορα κι από ότι μιλάει ακόμα, αλλά όταν αρχίσει να μιλά, δεν σταματά καθόλου, σαν να έχει κάποιο χάρισμα δοσμένο από τον ίδιο το Θεό.

Του αρέσει να κόβει κοντά τα μαλλιά του και γενικά είναι αθλητικός τύπος . Είναι ψηλός, αδύνατος και οι κινήσεις του υποδηλώνουν την ενεργητικότητά του. Έχει μακριά δάχτυλα και συχνά χτυπά το τραπέζι ή κουνά τα δάχτυλά του σαν να προσπαθεί να πιάσει κάτι όταν μιλά. Δεν κάθετε ποτέ ακίνητος και φροντίζει πάντα τα μαλλιά του.

Ξοδεύει αρκετή ώρα στο χτένισμα. Του αρέσει τα νύχια του να είναι πάντα καθαρά και περιποιημένα. Είναι πάντα καλοντυμένος και καθαρός, έτσι αν εκτιμάτε ιδιαίτερα κάτι τέτοιο, θα τον λατρέψετε. Φυλάει τα ρούχα του σε μία μεγάλη ντουλάπα και ποτέ δεν πετά τίποτα, ακόμα και μπλούζες που δεν σκέφτεται να ξαναφορέσει. Συνεχίζει όμως να αγοράζει καινούρια ρούχα και προσπαθεί να είναι πάντα στη μόδα . Ξέρει πως να ντύνεται ακόμα και αν τα οικονομικά του δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Όμως βαριέται γρήγορα τα αγαπημένα του ρούχα καθώς και τη κολώνια του.

Είναι ιδιαίτερα επιλεκτικός, έτσι τα σαπούνια και οι κολώνες του πρέπει να έχουν την ίδια μάρκα ή την ίδια μυρωδιά. Αν βγαίνεται με αυτόν τον άντρα, ίσως σκεφτείτε πως βγαίνετε ταυτόχρονα με δύο διαφορετικούς, και θα πρέπει να μαντεύετε συνεχώς τα συναισθήματά του. Κάνει πράγματα επειδή είναι καθήκον του ή επειδή το αισθάνεται; Αλλάζει μυαλά το ίδιο γρήγορα όσο αγοράζει καινούρια παπούτσια.
Μπορεί να ανοίξει ένα βιβλίο, και χωρίς να το διαβάσει ολόκληρο να καταλάβει τα πάντα. Αν πάλι συναντήσετε κάποιον που να έχει διαβάσει ένα βιβλίο από την αρχή μέχρι το τέλος, τότε μάλλον έχει ισχυρές επιρροές από άλλα ζώδια . Σιχαίνεται να φτιάχνει το πρόγραμμά του, καθώς και η καθημερινή ρουτίνα της εργασίας. Σπάνια είναι στην ώρα του, και θα το κάνει μόνο αν είναι ιδιαίτερης σημασίας.

Δεν αργεί επειδή το ξεχνά, αλλά επειδή συνεχώς συναντά καταστάσεις που του αποσπούν τη προσοχή στο δρόμο. Του αρέσει να κάνει τα αντίθετα από αυτά που θέλει. Είναι πολύ καλός ομιλητής και μπορεί να γίνει υπέροχος πολιτικός. Μπορεί με ευκολία να πείσει τους άλλους και να παρουσιάσει τον εαυτο του σε ένα κοινό. Γοητεύει τους πάντες. Αν γίνει συγγραφέας, τότε θα γράψει το καλύτερο μυθιστόρημα. Αναζητά συνεχώς την αλήθεια και δεν σταματά να μελετά τον εαυτό του.

Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος με τη φήμη του ή με τα χρήματα που βγάζει, καθώς πιστεύει πως αξίζει περισσότερα. Συνεχίζει να ψάχνει ακόμα και αν δεν γνωρίζει ποια είναι η απόλυτη ικανοποίηση για αυτόν. Οι γυναίκες συνήθως θέλουν να νιώθουν ασφάλεια και σταθερότητα, αλλά αν ερωτευτούν αυτόν τον τύπο να είστε προετοιμασμένες να μένετε μόνες. Θα έρχεται να σας βλέπει μόνο όταν εκείνος θέλει.

Το να βγαίνετε μαζί του είναι σαν να βγαίνετε με δύο άντρες, έτσι μπορεί σήμερα σας πει πόσο πολύ σας αγαπά, αλλά αύριο να σας τηλεφωνήσει για να ακυρώσει ψυχρά το ραντεβού σας. Όταν εκνευρίζεται, θα σας πει πως μισεί τα ρούχα σας, ακόμα και αν μιλάει για το ίδιο φόρεμα που κάθε φορά σας λέει πως σας ταιριάζει απίστευτα. Μην τον ρωτήσετε για αυτό, διότι δεν πρόκειται να σας δώσει εξηγήσεις. Όταν γυρίσει στο φυσιολογικό, θα είναι έτοιμος να βγει ξανά μαζί σας και θα ξεχάσει ό, τι έγινε.

Μην περιμένετε να είναι το ίδιο πρόσωπο που είναι τώρα για πάντα. Οι αλλαγές του θα εξαρτώνται από εσάς, και οι καλές και οι άσχημες. Αν σας αρέσουν οι προκλήσεις και να παίρνετε ρίσκα θα τα πάτε μια χαρά μαζί του. Κρατά τα συναισθήματά του κρυφά, έτσι δεν θα μπορείτε να καταλάβετε αν σας αγαπά πραγματικά ή αν δεν δίνει δεκάρα για εσάς. Να είστε ήρεμες και υπομονετικές. Δεν θα σας αφήσει ποτέ αν σας θεωρεί μυστηριώδη, καθώς θα ξοδέψει όλο του το χρόνο να λύσει το πάζλ που έχει μπροστά του.

Tips για να τον τον κερδίσεις

Tips για να τον τον κερδίσεις

Αυτοπεποίθηση

Του αρέσουν οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση. Θέλει τη γυναίκα του πρακτική και έξυπνη. Δεν αντέχει την ψεύτικη συμπεριφορά σε μία γυναίκα.

Δημιουργικότητα

Ο αντρας διδυμος λατρεύει την δημιουργικότητα και την τέχνη κάθε μορφής. Έλκεται από γυναίκες που μπορούν να εκφραστούν σε αυτόν τον τομέα. Για να εντυπωσιάσεις έναν αντρα διδυμο, δείξε τη δημιουργική σου πλευρά.

Ευελιξία

Συνήθως μένει μακριά από γυναίκες που δεν προσαρμόζονται εύκολα. Πιστεύει στην απόλυτη προσαρμογή και ευελιξία, και ψάχνει το ίδιο χαρακτηριστικό και στη σύντροφό του.

Όμορφη προσωπικότητα

Δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την ομορφιά και την εμφάνιση. Όμως, δίνει τεράστια σημασία στην προσωπικότητα. Του αρέσουν οι γυναίκες που μπορούν να κυκλοφορούν με ένα ευχάριστο χαμόγελο.

Αμεσότητα

Δεν του αρέσουν οι γυναίκες που τείνουν να κρύβουν πράγματα. Θέλει μία σύντροφο που να είναι ανοιχτή από τη φύση του. Του αρέσει η αμεσότητα και η ανοιχτή επικοινωνία. Έλκεται επίσης από την εξωστρέφεια.

Μην κολλάς

Δεν του αρέσει όταν μια γυναίκα κολλάει πάνω του. Χρειάζεται το χώρο του στη δουλειά και δεν ανέχεται κάτι διαφορετικό από τη σύντροφό του.

Φλερτ

Οι περισσότεροι άντρες διδυμοι προτιμούν τις παιχνιδιάρες γυναίκες. Τους αρέσουν οι γυναίκες που φλερτάρουν και γίνονται άτακτες μαζί τους. Καθώς βαριούνται εύκολα στη ζωή, δεν μπορούν να ζήσουν μέσα σε μία μονότονη σχέση.

Αυθορμητισμός

Ο αντρας διδυμος είναι περιπετειώδης και αυθόρμητος. Του αρέσουν οι γυναίκες που μπορούν να τον ακολουθήσουν σε αυτά που κάνει. Αυτό ισχύει και πνευματικά και σωματικά.

Μικρές χειρονομίες

Δεν του αρέσει να περηφανεύεται σε μία σχέση. Όμως, εκτιμά απόλυτα τις μικρές χειρονομίες. Ακόμα και ένα ερωτικό γράμμα ή ένα ποίημα μπορεί να τον συγκινήσει.

Δυναμη

Του αρέσουν οι γυναίκες που έχουν δυνατό χαρακτήρα. Χρειάζεται μία σύντροφο που μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Πηγή 1 – Πηγή 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ