Άντρας Υδροχόος – Χαρακτηριστικά και πώς να τον κερδίσεις

Άντρας Υδροχόος – Χαρακτηριστικά και πώς να τον κερδίσεις

Άντρας Υδροχόος – Χαρακτηριστικά

Ένας άντρας που του αρέσει να κάνει τα πράγματα με το δικό του τρόπο. Ίσως ξαφνικά αποφασίσει να κάνει κάτι χωρίς να σκεφτεί καν το αποτέλεσμα.

Είναι ο τύπος του άντρα που έχει αστείρευτη ενέργεια, έτσι αν τον ερωτευτείτε, θα πρέπει να κάνετε υπομονή, και ίσως χρειαστεί να τον ακολουθήσετε σε πολλά. Το δημιουργικό μυαλό του μπορεί να δημιουργήσει φανταστικές ιδέες οποτεδήποτε.

Αν δεν τον καταλαβαίνετε ή δεν τον ακολουθήσετε, δεν θα μείνει μαζί σας για πολύ. Ο άντρας αυτού του ζωδίου πιθανότατα να έχει χλωμό δέρμα, και αν έχει κάποια ουλή, θα είναι στο πρόσωπό του ή στο κεφάλι. Κινείται πολύ γρήγορα και ενεργητικοί, και πιστεύει αρκετά στον εαυτό του. Δεν είναι από τους ανθρώπους που θα μετανιώσουν οτιδήποτε, ειδικά όσον αφορά τον έρωτα.

Του αρέσει η δικαιοσύνη . Τολμά να λέει την άποψή του ή ακόμα και να τσακωθεί για ένα συγκεκριμένο ζήτημα ακόμα και αν ξέρει πως θα δημιουργήσει προβλήματα . Είναι αρκετά ευθύς. Σπάνια λέει ψέματα εκτός αν πιστεύει πως είναι απαραίτητο, και έτσι και αλλιώς δεν είναι πολύ καλός ψεύτης. Δεν θα σας πει ψέματα για σοβαρά θέματα, μόνο για μικρά και ασήμαντα ζητήματα. Είναι προικισμένος με την ικανότητα να κοινωνικοποιείται εύκολα. Μπορεί να μιλήσει ακόμα και για θέματα για τα οποία δεν έχει καθόλου γνώσεις.

Ενδιαφέρεται μόνο για το παρόν και βλέπει τον κόσμο θετικά. Πολλές φορές πληγώνεται από την πραγματικότητα, αλλά δεν θα απομακρυνθεί από τις δυσκολίες. Θα προσπαθήσει να τις ξεπεράσει. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και επικεντρώνεται στις δικές του σκέψεις, αλλά ταυτόχρονα είναι ευγενικός και γλυκός άντρας. Σίγουρα δεν είναι κακός άνθρωπος.

Του αρέσει να βοηθά τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακόμα και αν δεν του το ζητήσουν. Είναι άνθρωπος που λυπάται όταν θυμηθείτε κάποια άσχημα πράγματα που σας είπε παλιότερα, τα οποία εκείνος έχει ήδη ξεχάσει αλλά εσείς όχι. Πιστέψτε πως λυπάται πολύ και δώστε του άλλη μια ευκαιρία. Όταν αποφασίσει να κάνει κάτι, θα διοχετεύσει όλη του την ενέργεια σε αυτό, είτε αφορά την εργασία είτε τον έρωτα.

Είναι από τους τύπους που ποντάρουν τα πάντα στο καζίνο, για αυτό να μην τον πάτε ποτέ εκεί. Δεν του αρέσει η απαισιοδοξία ούτε τα άτομα που νιώθουν κατάθλιψη ή δεν έχουν μυαλό. Το περίεργο είναι πως του αρέσει να κυριαρχεί πάνω σε αυτούς τους ανθρώπους και να φαίνεται ανώτερος. Του αρέσει να είναι ο πρώτος που δοκιμάζει κάτι. Μπορείτε να δείτε τη σπίθα στο βλέμμα του, μόλις συναντά ένα καινούριο στόχο ή ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον .

Όταν ερωτευτεί, θα συμπεριφερθεί όπως σαν να μην έχει βιώσει ποτέ ξανά τον έρωτα. Τη μία στιγμή θα είναι πραγματικά γλυκός, και την επόμενη θα γίνει απόμακρος και παγωμένος. Μην τον κατηγορήσετε για αυτό, γιατί θα φύγει μακριά. Μπορεί να ερωτευτεί ξανά και να συμπεριφερθεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Μπορεί πραγματικά να ερωτευτεί, αλλά όχι μία ραγισμένη καρδιά καθώς πιστεύει πως ο έρωτας έχει να κάνει με την διασκέδαση, και πως «η αγάπη συνεχίζεται».

Αν βγαίνετε με έναν τέτοιο τύπο, αποφύγετε να εμφανιστείτε μπροστά του με το πρόσωπό σας απεριποίητο, ή με μάσκα προσώπου. Να είστε πάντοτε περιποιημένες και όμορφες. Αν δεν μιλάει δεν σημαίνει πως είναι ντροπαλός, απλά σκέφτεται. Αν είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σας, δεν θα σας πει ποτέ ψέματα.

Διαβάστε επίσης: Δύσκολος άντρας – Πώς να τον κερδίσεις

Άντρας Υδροχόος – Πώς να ξέρεις ότι σε αγαπά

Πως μπορείτε να σιγουρευτείτε πως σας αγαπά; Απλά να έχετε πίστη! Αγαπήστε τον, φερθείτε του με σταθερότητα και μην προσπαθήσετε να βρείτε λόγους για τσακωμούς, και είναι σίγουρο πως θα μείνει μαζί σας. Αν είστε η κοπέλα του και πρέπει να του πείτε κάτι, τότε μιλήστε του ευθέως, διότι μισεί τις μεγάλες ιστορίες. Δεν του αρέσει να παίζει παιχνίδια, να κυνηγά ή να τον κυνηγούν στον έρωτα, για αυτό αφήστε τον να σας πάρει εκείνος πρώτος τηλέφωνο. Του αρέσουν οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση.

Αν σας θυμώσει, αφήστε τον για λίγο και θα συνέλθει μόνος του. Θα πρέπει να συμπαθήσετε και να τα πηγαίνετε καλά με τους φίλους του, αλλά εκείνος δεν είναι απαραίτητο πως θα κάνει το ίδιο. Μην πιστέψετε πως μπορείτε να τον κάνετε να ζηλέψει φλερτάροντας με έναν άλλον άντρα. Εκείνος απλά θα φύγει χωρίς να κάνει σκηνή καθώς είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση και θέλει πάντα να είναι ο πρώτος που κάνει τα πάντα.

Άντρας Υδροχόος: Πώς να τον κερδίσεις – 10 Συμβουλές

Ο άντρας υδροχοος είναι γνωστός για το φιλικό, το κοινωνικό και ανεξάρτητο στυλ του. Έλκεται από γυναίκες που είναι εξωστρεφείς από τη φύση τους. Παρακάτω βρίσκονται μερικές συμβουλές για να κερδίσεις την καρδιά του αντρα υδροχοου.

Άντρας Υδροχόος: εξυπνάδα

Δεν τον ελκύει τόσο πολύ η εξωτερική εμφάνιση, όσο η εξυπνάδα. Του αρέσουν οι γυναίκες που τον προσεγγίζουν έξυπνα και με σωστή ομιλία. Του αρέσουν οι γυναίκες που σκέφτονται μοναδικά.

Άντρας Υδροχόος: εξωστρέφεια

Του αρέσει να κάνει παρέα με γυναίκες που είναι εξωστρεφείς και κοινωνικές. Η επικοινωνιακή ικανότητα τον τρελαίνει σε μία γυναίκα. Δεν θέλει κάποια που δεν μπορεί να εκφραστεί σωστά.

Άντρας Υδροχόος: φιλία

Έχει περισσότερο την τάση να δημιουργεί φιλίες παρά σχέσεις. Το ρομάντζο είναι σημαντικό για εκείνος, αλλά η φιλία με τη σύντροφο παίζει το κυριότερο λόγο. Για να εντυπωσιάσεις έναν αντρα υδροχοο, διατήρησε φιλική συμπεριφορά.

Άντρας Υδροχόος: εκφραστικότητα

Του αρέσει οποιαδήποτε μορφή έκφρασης στον έρωτα. Θέλει να εκφράζεται στη σχέση και περιμένει το ίδιο από τη σύντροφό του. Επίσης, του αρέσει να σεβεται και να τον σέβονται.

Άντρας Υδροχόος: βαθιές απόψεις

Δεν του αρέσουν οι γυναίκες που δεν λένε την άποψή του. Θέλει να βυθίζεται σε βαθιές συζητήσεις μαζί με τη σύντροφό του. Εκτιμά τις γυναίκες που έχουν ξεκάθαρες απόψεις για το άτομό του. Δεν του αρέσει το κρυφτό στον έρωτα.

Άντρας Υδροχόος: πίστη

Η ειλικρίνεια είναι κάτι βασικό για αυτόν. Τα ψέματα τον απομακρύνουν στη σχέση. Είναι πιστός και ειλικρινής και απαιτεί το ίδιο και από τη συντροφό του.

Άντρας Υδροχόος: απόφυγε την κοινωνικότητα

Έλκεται από εξωστρεφείς γυναίκες, αλλά δεν είναι ανοιχτός σε κοινωνικές γυναίκες. Δεν θέλει η γυναίκα του να φλερτάρει ή να κάνει παιχνίδι όσο είναι μαζί του. Αν του συμβεί κάτι τέτοιο, πάντα κρατάει κακία σε αυτή τη συμπεριφορά.

Άντρας Υδροχόος: κατανόηση

Η γυναίκα που μπορεί να τον καταλάβει, είναι ιδανική για αυτόν. Έλκεται από γυναίκες που τον υποστηρίζουν συναισθηματικά και πνευματικά. Επίσης, ψάχνει για ασφάλεια σε μία σχέση.

Άντρας Υδροχόος: αισιοδοξία

Όταν εντοπίσει απαισιοδοξία σε μία γυναίκα, τρέχει μακριά. Του αρέσουν οι γυναίκες που είναι θετικές από τη φύση τους.

Άντρας Υδροχόος: ανεξαρτησία

Του αρέσει ο αέρας της ανεξαρτησίας πάνω σε μία γυναίκα. Αν υπάρχει σωστή κατανόηση, δίνει το 100% σε μία σχέση.

Πηγή 1 – Πηγή 2

Διαβάστε επίσης: Πώς να τον ξελογιάσεις – 8 Τρόποι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ