2 Ιουλίου 2015: Πανσέληνος στον Αιγόκερω

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Ιουλίου στις 04:19 πραγματοποιείται Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω, στις 9ο 55′. Στην Πανσέληνο αυτή συμμετέχουν ο Πλούτωνας, ο Ουρανός, ο Δίας, η Αφροδίτη και ο Ερμής. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι αυτά του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), που είναι γεννημένα στο τέλος του πρώτου και τις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοθ έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στη 10η μοίρα των ζωδίων αυτών.

Η Πανσέληνος της 2ας Ιουλίου απαιτεί οργάνωση, σαφήνεια, αλλά και σκληρή δουλειά. Μόνο ό,τι έχει ξεκινήσει σε γερά θεμέλια θα μπορεί να συνεχιστεί ή θα αξίζει δεύτερη ευκαιρία. Μεγάλη πιθανότητα για ακραία φυσικά φαινόμενα, ενώ δεν αποκλείεται να αυξηθεί η εγκληματικότητα και να υπάρξουν κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας. Όμως και τα οικονομικά και η ασφάλεια των κρατών θα νοσήσουν.

Στα επαγγελματικά προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν και αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις. Μην παίρνετε αποφάσεις για μόνιμες αλλαγές και δείξτε συνέπεια στις υποχρεώσεις σας. Χρειάζεται ψυχραιμία για να έχετε σωστή οικονομική διαχείριση, αλλά και να αντιμετωπίσετε τα οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν. Οι παρορμήσεις σας σάς δημιουργούν ακόμα περισσότερα προβλήματα και καλά θα κάνετε να ηρεμήσετε.

Η εποχή δεν είναι κατάλληλη για να πάρετε την απόφαση να διαλύσετε μια ερωτική σχέση ή μια συνεργασία. Μόνο με ήρεμο μυαλό θα αποφασίσετε και θα θέσετε εφικτούς στόχους.

Διαβάστε αναλυτικά για κάθε ζώδιο εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ