ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δείτε πως αντέδρασε το ίντερνετ, όταν ο Trump ζήτησε να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με το προγούλι του!

Σε κανέναν δεν αρέσου οι μη κολακευτικές εικόνες του εαυτού τους, αλλά αν είστε μια προσωπικότητα ή κάποιος στα μάτια του κοινού, τότε απλά είστε μια ντίβα. Εκτός και αν είστε ο Donald Trump που είναι!

Δείτε πως αντέδρασε το ίντερνετ, όταν ο Trump ζήτησε να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με το προγούλι του!

Δεν έχει ακόμη μετακομίσει στο Λευκό Οίκο ακόμα, αλλά είναι ήδη δυσαρεστημένος με τον τρόπο που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τον απεικονίζουν. Το οποίο, ξέρετε, είναι κατανοητό δεδομένου του πόσο σκληρά έχει δουλέψει για να δημιουργήσει μια αξιοπρεπή δημόσια εικόνα του εαυτού του.

Το Politico ανέφερε ότι ο Trump πραγματοποίησε πρόσφατα μια συνάντηση με περίπου 25 στελέχη των μέσων ενημέρωσης και παρουσιαστές στο Trump Tower. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο ίδιος παραπονέθηκε για τον τρόπο που ορισμένα ειδησεογραφικά πρακτορεία τον παρουσίαζαν, ιδίως σε σχέση με τις μη κολακευτιές φωτογραφίες του πηγουνιο του. Και δεν πήρε πολύ χρόνο στο διαδίκτυο για να απαντήσει! Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις ξεκαρδιστικά Photoshops για να δείτε τι εννοούμε. Ο Donald σίγουρα δεν θα μας ευχαριστεί για αυτό.

Δείτε πως αντέδρασε το ίντερνετ όταν ο Trump ζήτησε να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με το προγούλι του - Εικόνα 1

Εδώ είναι η πρώτη Photoshopped εικόνα, η οποία ξεκίνησε την όλη μάχη με το PS:

Δείτε πως αντέδρασε το ίντερνετ όταν ο Trump ζήτησε να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με το προγούλι του - Εικόνα 2

Δείτε πως αντέδρασε το ίντερνετ όταν ο Trump ζήτησε να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με το προγούλι του - Εικόνα 3Δείτε πως αντέδρασε το ίντερνετ όταν ο Trump ζήτησε να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με το προγούλι του - Εικόνα 6Δείτε πως αντέδρασε το ίντερνετ όταν ο Trump ζήτησε να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με το προγούλι του - Εικόνα 9Δείτε πως αντέδρασε το ίντερνετ όταν ο Trump ζήτησε να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με το προγούλι του - Εικόνα 12Δείτε πως αντέδρασε το ίντερνετ όταν ο Trump ζήτησε να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με το προγούλι του - Εικόνα 15Δείτε πως αντέδρασε το ίντερνετ όταν ο Trump ζήτησε να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες με το προγούλι του - Εικόνα 18Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

1 2

Advertisement