Συνελήφθη η γυναίκα-«αράχνη» για την υπόθεση του Βασίλη Κοκκίνη που βρέθηκε νεκρός σε καταψύκτη

Συνελήφθη η γυναίκα-«αράχνη» για την υπόθεση του Βασίλη Κοκκίνη που βρέθηκε νεκρός σε καταψύκτη

Μετά από πολλούς μήνες συνελήφθη η γυναίκα-«αράχνη» που φέρεται από τις Αρχές ως «εγκέφαλος» της φρικτής δολοφονίας του 63χρονου συνταξιούχου ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα.

Συνελήφθη η γυναίκα-«αράχνη» για την υπόθεση του Βασίλη Κοκκίνη που βρέθηκε νεκρός σε καταψύκτη

Η 49χρονη Βουλγάρα εντοπίστηκε πριν από λίγες ημέρες στα σύνορα Βουλγαρίας-Ρουμανίας, από όπου επιχειρούσε να περάσει από τη μία χώρα στην άλλη. Σε βάρος της εκκρεμούσε το διεθνές ένταλμα σύλληψης των ελληνικών διωκτικών αρχών για την δολοφονία του πατέρα του παιδιού της.

Η γυναίκα είχε διαφύγει και διέμενε στην Βάρνα της Βουλγαρίας μαζί με τον 14χρονο γιο της, που είχε αποκτήσει μαζί με το άτυχο θύμα. Μετά τη σύλληψή της απομένει να φανεί εάν θα εκδοθεί στη χώρα μας ή θα παραμείνει σε φυλακές της Βουλγαρίας. Ουσιαστικά η Βουλγάρα καλείται να «επιλέξει» αν το ανήλικο παιδί της θα φιλοξενηθεί σε κοινωνικές δομές της Ελλάδας ή της Βουλγαρίας αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον επιμέλειας από κάποιο συγγενικό πρόσωπο του θύματος.

Το χρονικό:

Τον περασμένο Ιούνιο οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής είχαν εξιχνιάσει την δολοφονία του συνταξιούχου ναυτικού. Είχαν διαπιστώσει ότι το «συμβόλαιο θανάτου» του Βασίλη Κοκκίνη είχε… κοστίσει 21.000 ευρώ στη μητέρα του παιδιού του. Έκλεισε τη «συμφωνία» με έναν από τους τρεις δολοφόνους, έναν 29χρονο από τη Ρουμανία, αντί 15.000 ευρώ. Η 26χρονη συμπατριώτισσά της, «μεσάζοντας» στην εύρεση των εκτελεστών, πήρε 3.000 ευρώ, ενώ το ίδιο ποσό πήρε και ένας 32χρονος Βούλγαρος, που την βοήθησε να μεταφέρει τον καταψύκτη και να τοποθετήσουν το πτώμα στο εσωτερικό του.Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ