Ο καιρός τα Χριστούγεννα: Κρύο και χιόνια – Πότε θα χιονίσει στην Αττική

Ο καιρός τα Χριστούγεννα: Κρύο και χιόνια - Πότε θα χιονίσει στην Αττική

Με πολύ κρύο, χιόνια και βροχές θα κυλήσει όλη η εβδομάδα των Χριστουγέννων με τον καιρό να στρώνει λίγο την Παραμονη 24/12/2016 αλλά με το κρύο να μην μας εγκαταλείπει.

Ο καιρός τα Χριστούγεννα: Κρύο και χιόνια – Πότε θα χιονίσει στην Αττική

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, προβλέπονται:

Τετάρτη 21-12-2016

Στα δυτικά και τα βόρεια συννεφιές και στο Ιόνιο βροχές ή καταιγίδες με βελτίωση από το βράδυ. Στις υπόλοιπες πριοχές θα έχει βροχές και στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης θα πέσει ελαφρό χιόνι. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν αρχικά στα ορεινά της ανατολικής Θεσσαλίας, κεντρικής και ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, κεντρικής και βόρειας/βορειοανατολικής Πελοποννήσου, και μέχρι το βράδυ τα χιόνια θα «κατέβουν» σημαντικά μέχρι και τα ημιπεδινά τμήματα των 300-400μ. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στο Ιόνιο 7. Στα ανατολικά βορειάδες 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει κι άλλο και θα έχει παγετό το βράδυ και νωρίς το πρωί.

Για την Αττική υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το βράδυ της Τετάρτης να χιονίσει εκτός από τα βουνά και στα βόρεια και δυτικά/βορειοδυτικά προάστια έως τα 200-250μ.

Πέμπτη 22-12-2016

Συννεφιές που θα αυξηθούν με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης θα χιονίσει. Στα νοτιοανατολικά θα έχει μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι, στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά βορειάδες 5 με 6 και στο Αιγαίο μέχρι και 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει κι άλλο και θα έχει παγετό αργά το βράδυ και νωρίς το πρωί.

Ο καιρός τα Χριστούγεννα: Κρύο και χιόνια - Πότε θα χιονίσει στην ΑττικήΔιαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ