Αυτός θα είναι ο καιρός μέχρι τα Χριστούγεννα!

Αυτός θα είναι ο καιρός μέχρι τα Χριστούγεννα!

Το κρύο, ο παγετός και οι χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ακολουθεί η πρόβλεψη του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για τις επόμενες ημέρες, μέχρι και τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου.

Αυτός θα είναι ο καιρός μέχρι τα Χριστούγεννα!

Για την Πέμπτη 22-12-2016 στα δυτικά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στα βόρεια λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα αυξηθούν. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές η χιονόνερο και στα ορεινά-ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης παροδικές χιονοπτώσεις. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα Ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Για την Παρασκευή 23-12-2016, ο καιρός στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι γενικά αίθριος και στα υπόλοιπα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά -ημιορεινά της Κρήτης θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 τοπικά 8 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Διαβάστε περισσότερα στην επόμενη σελίδα

Σελίδα — 1 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ