ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δείτε τι λένε τα μαλλιά σας για εσάς!

Κατσαρά και ελεύθερα ή ίσια και μαζεμένα μισά-μισά; Κότσος ή αλογοουρά;

Μέχρι τους ώμους ή μακριά; Με φράντζα ή χωρίς; Όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σας… όποιο χτένισμα κι αν επιλέγετε συνήθως, υπάρχει μια απάντηση για το τι δηλώνει για τον χαρακτήρα σας.

Δείτε τι λένε τα μαλλιά σας για εσάς!

1. Σπαστά μαλλιά μεσαίου μήκους

Είστε ήρεμη και χαλαρή!
Είστε αβίαστα χαλαρή και cool! Είστε το είδος του ανθρώπου που πάει παντού, τα κάνει όλα αλλά σπάνια δείχνετε κουρασμένη. Σπάνια χάνετε την ψυχραιμία σας ή έχετε ξεσπάσματα θυμού. Ωστόσο, όταν θυμώνετε ή ερωτεύεστε δεν αστειεύεστε.

Δείτε τι λένε τα μαλλιά σας για εσάς!

2. Κότσος-μπιφτέκι

Είστε τύπος ευχάριστος και κοινωνικός.
Αν αρέσκεστε να πιάνετε τα μαλλιά σας σε έναν ψηλό (και πρακτικό) κότσο-κεφτέ, τότε είστε τύπος κοινωνικός και προτεραιότητά σας αποτελούν η οικογένεια και οι φίλοι σας. Είστε εμπιστεύσιμη και ευγενική, πάντα διαθέσιμη να ακούσετε τα προβλήματα των δικών σας ανθρώπων και να βοηθήσετε όπως μπορείτε.

Δείτε τι λένε τα μαλλιά σας για εσάς!

3. Σπαστά με έντονο φιλάρισμα

Περήφανη και αποφασισμένη.
Καμαρώνετε αρκετά τόσο για την εμφάνιση, όσο και για τα κατορθώματά σας. Δουλεύετε πολύ σκληρά για να επιτύχετε τους στόχους σας και δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να ενδώσει στην αυτολύπηση. Επανέρχεστε γρήγορα από τα «στραπάτσα» της ζωής και δεν φοβάστε να αγωνιστείτε.

Δείτε τι λένε τα μαλλιά σας για εσάς!

4. A la garconne

Είστε μια γυναίκα σπιρτόζα και γοητευτική.
Ίσως δείχνετε ήσυχη και χαμηλών τόνων με την πρώτη ματιά/ γνωριμία, ωστόσο έχετε κοφτερό πνεύμα και φοβερή αίσθηση του χιούμορ. Η γοητεία και το τακτ σας χαρακτηρίζουν και σας αρέσει να γνωρίζετε καινούριους ανθρώπους. Είστε πάντα ευχάριστη παρέα και φωτίζετε την διάθεση όσων σας περιβάλλουν.

Δείτε τι λένε τα μαλλιά σας για εσάς!

5. Καρέ κάτω από τα αυτιά

Εφευρετική και αυθεντική.
Αν το κούρεμα που έχετε επιλέξει είναι το καρέ, τότε ίσως είστε μια γυναίκα με πλούσιο εσωτερικό κόσμο, χαρούμενη όταν ασχολείται με κάτι δημιουργικό. Οι γνωστοί και οι φίλοι σας ξέρουν ότι η δημιουργικ
τητά σας είναι αστείρευτη και ότι είστε εντελώς αυθεντική. Έχετε σαφείς στόχους και δεν φοβάστε να τους κυνηγήσετε.

Δείτε τι λένε τα μαλλιά σας για εσάς!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

1 2

Advertisement